Dha Ankara- Kahramankazan'da 15 Temmuz Etkinlikleri - Son Dakika
Güncel

Dha Ankara- Kahramankazan'da 15 Temmuz Etkinlikleri

Dha Ankara- Kahramankazan\'da 15 Temmuz Etkinlikleri

FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi sırasında 9 şehit, 92 gazi veren Kahramankazan'da, demokrasi nöbetlerinde kent meydanı dolup taşıyor.

14.07.2017 14:14

FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi sırasında 9 şehit, 92 gazi veren Kahramankazan'da, demokrasi nöbetlerinde kent meydanı dolup taşıyor.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Kahramankazan Belediyesi, demokrasi nöbetleri boyunca semazen gösterileri, tasavvuf musikisi, şiir dinletileri, belgesel gösterimleri ve fotoğraf sergisi düzenledi.

İlçede başta şehit yakınları ve gaziler ile aileleri, ilçe kaymakamı Engin Aksakal ve Belediye Başkanı Lokman Ertürk olmak üzere binlerce vatandaşın katıldığı demokrasi nöbetleri gece geç saatlere kadar devam ediyor.  15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında ilk gün, şehit mezarlarını ziyaretler ve şehitler için Kuran-ı Kerim tilaveti okutularak başlandı. 15 Temmuz yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ayrıca şehitler anısına hatıra ormanı oluşturuldu ve geçen yıl olduğu gibi Belediye Başkanı Lokman Ertürk şehitlerin adını okuyarak yoklama yaptı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Demokrasi nöbetlerinden detay görüntüler

Sahneden detay görüntüler

Ellerinde Türk Bayraklarıyla demokrasi nöbetine katılanlardan detaylar

Demokrasi nöbetinin ilk günü şehit mezarlarını ziyaret

Şehitler anısına fidan dikimi

Sahne etkinliklerinden detaylar

15 Temmuz resim sergisinden detay görüntüler

Röportajlar

Haber-Kamera: Hasan POLAT/ KAHRAMANKAZAN, (Ankara) -

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Ankara- Kahramankazan'da 15 Temmuz Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement