Dha İstanbul-  Vali Şahin, '15 Temmuz Şehidi Mustafa Cambaz Fotoğraf Sergisi'ni Gezdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Dha İstanbul-  Vali Şahin, '15 Temmuz Şehidi Mustafa Cambaz Fotoğraf Sergisi'ni Gezdi

05.10.2017 13:52

Haber-Kamera: Erhan TEKTEN, İstanbul DHAİstanbul Valisi Vasip Şahin, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan foto muhabiri Mustafa Cambaz'ın çektiği fotoğraflardan oluşan sergiyi gezdi.

Haber-Kamera: Erhan TEKTEN, İstanbul DHA

İstanbul Valisi Vasip Şahin, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan foto muhabiri Mustafa Cambaz'ın çektiği fotoğraflardan oluşan sergiyi gezdi. Uluslararası Kültür ve Sanat Derneği (UKSD) tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle TBMM Milli Saraylar Dolmabahçe Sanat Galerisi'nde açılan '15 Temmuz Şehidi Mustafa Cambaz Fotoğraf Sergisi'ni ziyaret eden Vali Şahin, fotoğrafları inceledi, yetkililerden fotoğraflar hakkında bilgi aldı.

Burada konuşan Şahin, "Merhum Mustafa Cambaz kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum. Sergide şu duygulara kapıldım. Vatanı için ölebilecek yürekli bir insanın, vatanını objektifine nasıl aşkla, şevkle ve iman dolu bir şekilde yansıttığını, yansıtabildiğini gördüm. Her bir fotoğrafın gerçekten hem etkileyen hem duygu derinliği çok yüksek hem de geleceğe yönelik mesaj içeren yönlerini gördük. Ben bütün İstanbullara, imkanı olup İstanbul'a gelen bütün vatandaşlarımıza, bu sergiyi gezmelerini tavsiye ediyorum. Bu ziyaretleriyle hem şehidimize bir vefa göstermiş hem de profesyonel sanat icrasını görmüş olacaklar. Yani birkaç yönden kazançlı çıkacaklar."

Vali Şahin, sergiyi gezdikten sonra hatıra defterine duygu ve düşüncelerini yazdı. Sergi, 7 Ekim'e kadar ziyaret edilebilecek.

Görüntü dökümü:

-------------------

-Şahin'in gelişi

-Sergiyi gezmesi

-Sergi hakkında bilgi alması

-Hatıra defterine yazması

-Şahin'in açıklamaları

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha İstanbul-  Vali Şahin, '15 Temmuz Şehidi Mustafa Cambaz Fotoğraf Sergisi'ni Gezdi - Son Dakika


Advertisement