Dha Yurt - Bursa'da 8 Defineci, Kazdıkları Kuyuda Mahsur Kaldı - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt - Bursa'da 8 Defineci, Kazdıkları Kuyuda Mahsur Kaldı

BURSA'nın İznik ilçesinde, kaçak kazı yapan 8 defineci, kuyuda mahsur kaldı.

18.04.2019 22:20

BURSA'nın İznik ilçesinde, kaçak kazı yapan 8 defineci, kuyuda mahsur kaldı. Bölgeye çok sayıda Jandarma, AFAD, AKUT, 112 ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Bursa'nın İznik ilçesi Elbey Mahallesi Kızıltepe mevkiinde saat 20.00 sıralarında bir mağarada 30 metre derinlikte 8 definecinin mahsur kaldığı ihbarı üzerine bölgeye jandarma, AFAD, 112 ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler bölgenin dağlık olması nedeniyle mahsur kalan definecilere yürüyerek ulaşmaya çalışıyor. Ayrıca, kuyuda bulunan 8 definecinin metan gazından zehirlendiği ögrenilirken, jandarma ve kurtarma ekiplerinin mağarada mahsur kalan definecileri kurtarma çalışmaları sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

AFAD ekipleri

Jandarmanın gelişi

Ambulanslar

İtfaiye aracı

Kuyunun girişi (fotoğraf)

Genel ve detay

--------------------------------------

Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu açıklama

HABER-KAMERA: MEHMET BULDU - BERKTUĞ ÖNCÜ  / İZNİK, BURSA

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt - Bursa'da 8 Defineci, Kazdıkları Kuyuda Mahsur Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement