Dha Yurt - Manisa'da Trafik Kazası: 3 Kişi Yanarak Can Verdi - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt - Manisa'da Trafik Kazası: 3 Kişi Yanarak Can Verdi

Dha Yurt - Manisa\'da Trafik Kazası: 3 Kişi Yanarak Can Verdi

MANİSA'nın Salihli İlçesi'nde, bir otomobilin iş makinasına çarparak alev alması sonucu meydana gelen kazada otomobilde bulunan 3 kişi yanarak can verdi.

05.08.2017 07:26

MANİSA'nın Salihli İlçesi'nde, bir otomobilin iş makinasına çarparak alev alması sonucu meydana gelen kazada otomobilde bulunan 3 kişi yanarak can verdi.

Kaza, bugün saat 04.00 sıralarında İzmir-Ankara Karayolu Durasıllı Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Sürücüsü tespit edilemeyen 45 NV 080 plakalı otomobil, asfaltlama çalışması nedeniyle kapalı olan yolda ilerlerken asfalt serme makinasına arkadan çarptı. Otomobil kazanın etkisiyle bir anda yanmaya başladı. Çevredekiler durumu itfaiye, sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri otomobili söndürdükten sonra otomobil içinden 3 kişinin yanmış cesedini sıkıştıkları yerden çıkardı. Jandarma hayatını kaybedenlerin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. Savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından 3 kişinin cesedi otopsi için Salihli Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

GÖRÜNTÜLÜ HABER:

---------------------------------

Olay yerinden görüntü

İtfaiye ekiplerinden görüntü

Genel ve detay görüntü

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

Haber-Kamera: Ekrem ÇAĞLAR/ SALİHLİ (Manisa),

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt - Manisa'da Trafik Kazası: 3 Kişi Yanarak Can Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement