Digiturk Dizileri Emmy Ödülleri'ne Damga Vurdu - Son Dakika
Güncel

Digiturk Dizileri Emmy Ödülleri'ne Damga Vurdu

Digiturk Dizileri Emmy Ödülleri\'ne Damga Vurdu

Televizyonun 'Oscar'ı olarak bilinen, tüm dünyanın heyecanla beklediği 65'inci Emmy Ödülleri'nde Digiturk dizileri ödüllere ambargo koydu.

24.09.2013 16:30

Televizyonun 'Oscar'ı olarak bilinen, tüm dünyanın heyecanla beklediği 65'inci Emmy Ödülleri'nde Digiturk dizileri ödüllere ambargo koydu. Digiturk kanallarında izleyiciyle buluşan 12 dizi ve 1 program 22 dalda ödül kazandı.

Türkiye'nin ilk ve lider dijital platformu Digiturk'te yer alan Dizimax kanallarında yayınlanan diziler, 65. Emmy Ödülleri'nde toplam 22 ödül kazandı. En fazla ödül alan yapım ise 5 dalda ödüle layık görülen Dizimax Vice HD kanalının sevilen dizisi 'Boardwalk Empire' oldu. 'Boardwalk Empire'ı 3 ödülle Dizimax Drama HD'de yayınlanan 'House of Cards' dizisi izledi.

Komedi kategorisinde, Dizimax Comedy HD'de yayınlanan 'Modern Family', En iyi Dizi ve En iyi Yönetmen dallarında; '30 Rock', En İyi Casting ve En İyi Senaryo dallarında; 'Nurse Jackie', Merritt Wever ile En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ve En İyi Ses Miksajı, 'The Office' ise En İyi Kurgu dallarında ödül kazandı.

Dram dizisi kategorisinde ise iki Dizimax Vice HD dizisi ödülle buluştu. 'Boardwalk Empire', Bobby Cannavale ile En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu; En İyi Sanat Yönetimi, En İyi Ses Kurgusu, En iyi Ses Miksajı ve En İyi Saç Tasarımı dallarında ödül alırken, 'Banshee' En İyi Yardımcı Özel Efekt ödülüne layık görüldü.

Dizimax Drama HD dizilerinden 'House of Cards'; Dram dizisi kategorisinde En İyi Yönetmen, En İyi Casting ve En iyi Görüntü Yönetmeni, 'The Big C: Hereafter', Laura Linney ile Mini Dizi/TV Filmi En İyi Kadın Oyuncu, 'Top Of The Lake'; Mini Dizi/TV Filmi En İyi Görüntü Yönetimi ödüllerini aldılar. 'Scandal' dizisi Dan Bucatinsky ile Dram dizisi En İyi Erkek Konuk Oyuncu, 'The Good Wife' dizisi ise Carrie Preston ile Dram dizisi En İyi Kadın Konuk Oyuncu ödüllerini adlı. Dizimax Drama HD'nin dönem dizisi 'The Borgias' ise Dram dizisi En İyi Kostüm Tasarımı ödülüne layık görüldü.

Dizimax Entertainment HD'de yayınlanan 'Project Runway', Heidi Klum ve Tim Gunn ile Reality/Yarışma Programı kategorisinde En İyi Sunucu ödülünü aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Digiturk Dizileri Emmy Ödülleri'ne Damga Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement