Dikili'nin Adalet İstemi Her Yerde - Son Dakika
Güncel

Dikili'nin Adalet İstemi Her Yerde

Dikili\'nin Adalet İstemi Her Yerde

Dikili Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu, 'Muhayyer Faslı ve Solo Şarkılar' başlığında bir konser verdi.

18.03.2013 16:29

DİKİLİ'DE TÜRK SANAT MÜZİĞİYLE ADALET İSTEMİ

Dikili Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün düzenleyip, organize ettiği gece 'Adalet istemimiz yaşamda karşılığını bulana dek' sloganıyla Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven ve arkadaşlarına ithaf edildi.

Dikili Belediye Başkan Vekili Yusuf Altıparmak, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Çelik ve CHP İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şener'in de izlediği gece Dikili Belediyesi Etkinlik Salonu'nda gerçekleştirildi. Gece'ye Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven'de bir çiçek göndererek katıldı.

Geçmişten, günümüze birbirinden değerli eserlerin okunduğu gecede bir konuşma yapan Dikili Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gülay Demir; "Bir sanat gecesinde daha birlikteyiz. Belediyemizin Türk Sanat Müziği Topluluğu'nun, Muhayyer Faslı ve Solo Şarkılarını izleyeceğiz. Biz Belediye Başkanımız Osman Özgüven ve arkadaşlarımızı için yükselen adalet istemimiz yaşamda karşılığını buluncaya dek, Dikili Belediyesi olarak her etkinliğimizi onlara ithaf ediyoruz" dedi.

Dikili Belediyesi Meclis Üyesi ve Jeotermal A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çelik ise; "Bir düşünür sanatı, düşüncenin en soylu biçimi olarak yorumluyor. Burada gördüğümüz, izlediğimiz şey, alanında soylu bir etkinliğin yaşama geçirilmesidir. Ben bu gecenin hazırlanmasında ve hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bir teşekkürü de uzaklardan bize çiçeğini gönderen Osman Özgüven'e iletmek istiyorum. Ve hizmet için haksız yere ağır bedeller ödeyen arkadaşlarımıza selamlar gönderiyorum. Bir teşekkürü de tam anlamıyla bir kültür emekçisi olan Gülay Demir'e iletmek istiyorum" dedi. Hüseyin Çelik daha sonra Rahmi Durmaz'a bir çiçek verirken, gece de eski şef Faruk Zaim'e de emeklerinden dolayı bir plaket verildi.

Neyzen Rahmi Durmaz yönetiminde gerçekleştirilen gecenin sunuculuğunu Eylem Ulu üslenirken, klarnette Ferit Benli, Ud'ta Rıdvan Pişkin, Keman'da Gürhan Karakiraz, Kanun'da Anıl Yıldırım, Ritim Sazlarda, Ali Rıza Bakan, Cenk Benli, Murat Gezgin yer aldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dikili'nin Adalet İstemi Her Yerde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement