Dil Bayramı Kutlamalarında İbrahim Sadri Sahnede - Son Dakika
Güncel

Dil Bayramı Kutlamalarında İbrahim Sadri Sahnede

Kültür Sanat Ayağı Geçtiğimiz Gece Tuluyhan Uğurlu'nun Mehter Takımı İle Birlikte Verdiği Konserden Sonra İbrahim Sadri'nin Şiir Dinletisiyle Devam Etti.

13.05.2011 21:50

Piri Reis Kültür Merkezindeki şiir şölenine Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bahaettin Cebeci, Karaman Valisi Süleyman Kahraman, Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç, AK Parti Karaman Milletvekilleri Mevlüt Akgün ve Lütfi Elvan, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ile daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Belediye Başkanı Kamil Uğurlu'nun açılış konuşmasının ardından liseler arasında düzenlenen Karamanoğlu Mehmetbey konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri, protokol üyeleri tarafından verildi.

Gül'ün danışmanıyla şiir okudu

Şiir şölenine damgasını vuran şiirleriyle sahnede yerini alan sanatçı İbrahim Sadri'ye besteleriyle müzikseverlerin hayranlığını kazanan besteci Daha sonra sahneye sanatçılar İbrahim Sadri ve Yücel Arzen eşlik etti. Sadri, Bekir Sıtkı Erdoğan'ın Hancı ve Arya şiirlerini şiir şöleninin ilerleyen dakikalarında dinleyiciler arasında yer alan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bahaettin Cebeci ile birlikte seslendirdi. Şiir şöleninin sonunda Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, İbrahim Sadri ve Yücel Arzen'e çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dil Bayramı Kutlamalarında İbrahim Sadri Sahnede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement