Dillere Destan Sünnet Töreni - Son Dakika
Güncel

Dillere Destan Sünnet Töreni

Dillere Destan Sünnet Töreni

Ankaralı işadamı Orhan Sevinç'in torunu Orhan Sevinç düzenlenen muhteşem sünnet töreniyle erkekliğe ilk adımını attı.

20.10.2014 16:27

Ankara, muhteşem bir sünnet törenine ev sahipliği yaptı. Türkiye'nin tanınan ve sevine simalardan biri olan Ankaralı işadamı ve kabadayı Orhan Sevinç'in torunu Orhan Sevinç düzenlenen muhteşem bir törenle sünnet oldu.

Ankara Swıs otelde düzenlenen sünnet törenine birçok işadamı katılırken, sünnet töreninde sanatçılar Latif Doğan, Kadir İpek, Mazlum Ufuk ve Ramazan Küçük sahne alarak törene katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı. Aynı zamanda işadamı Orkun Sevinç'in oğlu olan 6 yaşında ki Orhan Sevinç'in sünnet törenine katılanlar halay çekerek geceye damgasını vurdu.

DOĞU VE GÜNEYDOĞU HAYRANI

Ankaralı olmasına rağmen Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin her karışına hayranlığı ile tanınan işadamı Orhan Sevinç'in torununun sünnet törenine aynı zamanda, Doğu ve Güneydoğu bölgesindeki ağırlıkta Diyarbakırlı İş adamları da katıldı. Halayların çekildiği sünnet törenine katılanlar adeta kendilerinden geçti. Aynı zamanda, törene Zaza Ferhat lakaplı, Ferhat Dopdoğru'da katılırken, erkekliğe ilk adımı atan Orhan Sevinç'in kirveliğini de İş adamı Murat Karakoç ile birlikte yaptı.

DAVETLİLER TAKI TAKMA YARIŞINA GİRDİ

Sünnet törenine katılan davetliler, halay çekenleri dolar yağmuruna tutarken, 6 yaşında ki, Orhan Sevinç'e davetliler takı takma yarışına girdiler. Sünnet törenine, cezaevinde bulunan ünlü işadamları Mustafa Taştan ve Selahattin Yılmaz çelenk göndererek, Sevinç ailesinin mutluluğunu paylaştı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Dillere Destan Sünnet Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement