Dinçer Ateş Mesleki Gelişim Eğitim Seminerini Gezdi - Son Dakika
Güncel

Dinçer Ateş Mesleki Gelişim Eğitim Seminerini Gezdi

Dinçer Ateş Mesleki Gelişim Eğitim Seminerini Gezdi

Iğdır Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş, Okullarda Başlayan ilk ve Ortaokul öğretmenlerinin seminer çalışmasını denetledi.

19.06.2013 11:23

Iğdır Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş, Şube Müdürü Abdulkerim Yalçın, Merkez Mehmet Akif Ersoy ilköğretim okuluna giderek uzaktan eğitimle ders dinleyen öğretmenlerle sohbet edip yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Iğdır Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş, 17 -21 Haziran tarihleri arasında İlkokul ve Ortaokul Öğretmenlerine Mesleki Gelişim Eğitimini uzaktan eğitim yaklaşmasıyla eğitim veriyoruz.

Öğretmenlerimiz 1 Temmuza kadar iki haftalık eğitim sürecinden geçiyor. Birinci eğitim Uzaktan eğitim bakanlığımız tarafından planlanan her gün uzmanlar tarafından canlı bir şekilde bire bir uzaktan eğitim sistemiyle öğretmenlerimize öğretmenler odamızda seyrediyor ve bilgileniyorlar. 2554 öğretmenimiz bir hafta boyunca Öğretmenlik formasyonu uzman kişilerden mesleki eğitimlerini alıyorlar. İkinci hafta ise il içinde düzenleyeceğimiz eğitimler olacak branşlara göre çalışmalar yapılacak. Öğretmenlerimizde böylelikle bilgilerini pekiştirecekler. Böylece 1 Temmuzdada tatile girecekler."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dinçer Ateş Mesleki Gelişim Eğitim Seminerini Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement