Direksiyonda Uyudu, Eşinin Ölümüne Neden Oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Direksiyonda Uyudu, Eşinin Ölümüne Neden Oldu

Direksiyonda Uyudu, Eşinin Ölümüne Neden Oldu
26.06.2011 13:05

Edirne'de sürücüsünün uyuduğu öne sürülen otomobil köprü korkuluklarına çarptı.

Edirne'de sürücüsünün uyuduğu öne sürülen otomobil köprü korkuluklarına çarptı. Kazada sürücünün eşi 59 yaşındaki Fatma Korhan yaşamını yitirdi. Sürücü Hayrullah Korhan, kızı Gülşen Yorgun ve torunu 5 yaşındaki Ayberk Yorgun hafif yaralandı.

Kaza, dün akşam saatlerinde Edirne- Kırklareli Karayolu üzerinde meydana geldi. 61 yaşındaki Hayrullah Korkan, kendilerine ait 22 DF 748 plakalı otomobile, troid kanseri tedavisi gören eşi Fatma Korhan, kızı 36 yaşındaki Gülşen Yorgun ve torunu 5 yaşındaki Ayberk Yorgun'u alarak Edirne'deki evlerine dönmek için Kırklareli'nden yola çıktı. Seyir halindeyken iddiaya göre Hayrullah Korhan'ın uyuması sonucu, otomobil Edirne'nin İskenderköy girişindeki köprü korkuluklarına çarptı. Kazada, otomobilde bulunan 35 yaşındaki Gülşen Yorgun, oğlu 5 yaşındaki Ayberk Yorgun ve sürücü Korhan hafif yaralandı. Otomobilin ön koltuğunda bulunan sürücünün eşi Fatma Korhan ise ağır yaralanarak araçta sıkıştı.

SIKIŞTIĞI YERDEN ÇIKARILDI AMA ÖLDÜ

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ve kaza kırım ekibi, Fatma Korhan'ı sıkıştığı yerden çıkarmak için uzun süre uğraştı. Kurtarma çalışmalarını yakından izleyen ve eşinin başında durmaya çalışan sürücü Hayrullah Korhan ise bir an uykuya daldığını ve köprü demirlerine çarptığını söyledi. Uzun süren çalışmaların ardından çıkarılan Fatma Korhan, sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. 'UYUDUM, KÖRPÜYE ÇARPTIM'

Kırklareli'nden Edirne'deki evlerine döndüklerini belirten sürücü Hayrullah Korhan, direksiyon başında uyuduğunu söyleyerek, "Kırklareli'nden geliyorduk. Araçta ben bir an uykuya dalmışım. Köprüye çarpa gürültüsüyle uyandım. Arabada torunum, kızım ve eşim vardı. Eşim sıkıştı ve öldü, diğerlerinin durumu iyi. Eşim 7 senedir troid kanseri tedavisi görüyordu" dedi. Ağlayan Hayrullah Korhan'ı çevredekiler sakinleştirmeye çalıştı.

AYBERK ŞOKA GİRDİ

Hafif yaralanan 5 yaşındaki Ayberk Yorgun ise kazanın ardından şoka girdi. Konuşmakta zorlanan ve annesi için ağlayan Ayberk Korhan'ı 112 sağlık ekipleri teselli etmeye çalıştı. Eli ve yüzü kan olan küçük çocuğun tedavisi ambulansın içerisinde yapıldı.

Ekiplerin yaptığı incelemenin ardından Fatma Korhan'ın cesedi Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Morguna kaldırıldı. Soruşturma sürüyor. - Edirne

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Direksiyonda Uyudu, Eşinin Ölümüne Neden Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement