Diş Hekimliği Fakültesi'nde Beyaz Önlük Giyme Töreni - Son Dakika
Güncel

Diş Hekimliği Fakültesi'nde Beyaz Önlük Giyme Töreni

Diş Hekimliği Fakültesi\'nde Beyaz Önlük Giyme Töreni

Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nce Düzenlenen Etkinlik Kapsamında Öğrenciler İçin Beyaz Önlük Giyme Töreni Düzenlendi.

30.11.2010 13:24

Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nce düzenlenen etkinlik kapsamında öğrenciler için beyaz önlük Giyme töreni düzenlendi. Üniversite Yerleşkesi Cumhuriyet salonunda düzenlenen törene Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz, Garnizon Komutan Yardımcısı Albay Zafer Okay, Kırıkkale Belediye Başkan Vekili Ali Danış, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, rektör yardımcıları, Emniyet Müdürü Kadri Kartal, İl Sağlık Müdürü Bedia Türkyılmaz, Diş Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdülkadir Şengün, öğretim görevlileri, öğrencilerle velileri katıldı.

Kırıkkale Üniversite Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız törende yaptığı konuşmada, diş hekimliğinin sağlıkla ilgili en önemli ve hassas bir eğitim olduğunun altını çizerken, "Diş sağlığı konusu, ülkemizin sağlık sorunlarının başında gelmektedir. Sayısal veriler olarak diş sağlığı konusunda gelişmiş ülkelerin çok gerisinde bulunuyoruz. Onun için daha fazla sayıda hekim yetiştirmek, ağız ve diş sağlığı konusunda daha fazla bilinç oluşturmak, bu ülkenin evlatları olarak bizim en önemli görevlerimizden biri diş diye düşünüyorum" dedi.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdülkadir Şengün ise yeni binada hastalara modern ortamda hizmet verdiklerini, kısa sürede ise eksikliklerin tamamlanacağını belirtirken, "Tecizatlarımız güçlendirilerek daha modern çalışma imkanına kavuştuk. Fakültemiz dünyada bir marka olma yolunda ilerliyor" dedi. Kırıkkale Diş Hekimliği Fakültesi'nde Akademik Personel Uluslar arası yayın ve personele yönelik performans ödülleri öğretim görevlilerine verildi. Ayrıca dönem birincilerine de düzenlenen törenle ödülleri verildi. Bu arada öğrenciler için beyaz önlük giyme ve yemin töreni yapılırken, müzik dinletisinde bulunuldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diş Hekimliği Fakültesi'nde Beyaz Önlük Giyme Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement