Disney Cars Bu Hafta Sonu Trump Towers Mall'da - Son Dakika
Güncel

Disney Cars Bu Hafta Sonu Trump Towers Mall'da

Disney Cars Bu Hafta Sonu Trump Towers Mall\'da

Disney Cars filminin renkli dünyası birbirinden eğlenceli etkinliklerle TrumpTowersMall'da sahneye çıkıyor.

04.02.2013 18:17

Çocukların hayran olduğu Disney Cars filminin renkli dünyası birbirinden eğlenceli etkinliklerle TrumpTowersMall'da sahneye çıkıyor. Film gösterimleri, playstation oyunları, araba yarışları ve çok daha fazlası 8-9-10 Şubat tarihlerinde TrumpTowersMall'da çocukları bekliyor!

Tüm dünyada çocuklar tarafından ilgiyle takip edilen Disney Cars filminin renkli dünyası birbirinden eğlenceli etkinliklerle TrumpTowersMall Çocuk Katı'nda! 8 – 9 – 10 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek Disney Cars Şenliği'nde çocuklar doyasıya eğlenecek, sömestir tatilinin son günlerinin keyfini çıkaracak.

TrumpTowersMall Disney CarsEtkinlikleri'ndeCars 1 ve Cars 2 filmlerinin gösterimleri yapılacak. Çocuklar ayrıca orijinal direksiyonlu playstation oyunları oynayacak, kumandalarla araba yarıştıracak. Duvar boyama, oyun hamurları, boyama setleri ve geçilmez yarışçı ŞimşekMcQueen ile birlikte fotoğraf çekimleri diğer eğlenceli aktiviteler… Çocuklar tüm etkinliklere ücretsiz katılabilecek.

Çocuklar TrumpTowersMall'da Disney Cars'ın renkli ve eğlenceli dünyasında unutulmaz bir gün yaşayacak…

Sömestir tatilinin son haftasında Disney Cars etkinliğinin yanı sıra, "Yamaha Ritm Etkinlikleri", "Türk Beyin Takımı Çocuk Atölyeleri - Akıl Oyunları", "IMAGINARIUM" ve "Küçük Sanatçılar Atölye Çalışmaları" çocukları Trump Towers Mall'da eğlenmeye ve öğrenmeye davet ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Disney Cars Bu Hafta Sonu Trump Towers Mall'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement