Disneyland Macerası 29 Eylül'de İstanbul'da - Son Dakika
Güncel

Disneyland Macerası 29 Eylül'de İstanbul'da

Disneyland Macerası 29 Eylül\'de İstanbul\'da

Mickey, Minnie, Donald, Daisy, Goofy, Pluto, İnanılmaz Aile, Buzz Işıkyılı Ve Mickey'nin Diğer Arkadaşları Buz Üstünde!

15.09.2010 13:57

Biletleri aylar öncesinde satışa sunulan dünyanın en muhteşem buz gösterisi "Disney On Ice – Disneyland Macerası", ERGO'nun ana sponsorluğunda 2010 - 2011 Avrupa turuna İstanbul'dan başlıyor.

Dünyanın aileler tarafından en sevilen buz gösterilerinden "Disney On Ice – Disneyland Macerası", 29 Eylül - 10 Ekim tarihleri arasında Abdi İpekçi Arena'da İstanbullu çocuklar ve aileleri ile buluşacak. "Disney On Ice – Disneyland Macerası", 13 – 17 Ekim tarihlerinde Ankara, 20 – 24 Ekim tarihlerinde ise İzmirli çocuklar ve aileleri ile buluşup Türkiye turunu tamamlayacak.

2–12 yaş grubuna yönelik yapılan en büyük prodüksiyonlar arasında yeralan "Disney On Ice – Disneyland Macerası"; Vahşi Orman Gezisi (Jungle Cruise), Uzay Dağı (Space Mountain), Çılgın Çay Partisi/ Alis Harikalar Diyarında (Mad Tea Party/ Alice in Wonderland), Büyük Dağ (Great Thunder Mountain), Karayip Korsanları (Pirates of the Caribbean), Perili Köşk (The Haunted Mansion), Dünya Küçük (It's a Small World) gibi eğlence ünitelerinden oluşuyor…

Bilet satışları Biletix'te devam ediyor…

"Disney On Ice – Disneyland Macerası"nın konusu:

Mickey, Minnie, Donald, Daisy, Goofy ve Pluto artık bir değişikliğin zamanı geldiğine karar verirler ve Disneyland'da evsahibi olmak yerine, bu defa kendileri Disneyland'a gitmek üzere bir plan hazırlarlar. Maalesef bu arada "Kötü Kalpli Kraliçe"nin başka planları vardır ve Minnie'nin parmağını, dönen bir tekerliğe sıkıştırarak sihirli krallığı 100 yıllık bir uykuya sürükler, hem de olanlardan habersiz Donald'la birlikte! Mickey, Pluto ve Goofy Disneyland'daki eğlence üniteleri arasında gezinirken, seyircilerin yardımları ile neler olduğunu, Minnie ve Donald'ın yardıma ihtiyaçları olduğunu fark ederler. Sonrasında, "İnanılmaz Aile"den destek alırlar. Ve böylece bütün kahramanlar cesurca kötü kalpli cadının peşine düşerler.. Yine seyircinin yardımları ile Minnie ve Donald'ı uykularından kurtararak sihirli krallığı kurmak için gerekli olan sihri yeniden oluştururlar. Böylelikle Disneyland bir kez daha Mickey, Minnie, Donald, Daisy, Goofy ve Pluto için dünyadaki en mutlu yer olur!

İstanbul Çocuk Tiyatrosu (ICT) tarafından Türkiye'ye getirilen "Disney On Ice – Disneyland Macerası"nı izleyenler, adeta bir Disneyland deneyimine ortak oluyor. Gösteride, İnanılmaz Aile ve Oyuncak Hikayesi'nden Buzz Işıkyılı gibi Disney karakterleri de buz sahnesinden izleyenlere macera dolu sürprizler yaşatıyor!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Disneyland Macerası 29 Eylül'de İstanbul'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement