Diyarbakır'da Bazı Bölgelerde Zorunlu Su Kesintisi - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Bazı Bölgelerde Zorunlu Su Kesintisi

Diyarbakır\'da Bazı Bölgelerde Zorunlu Su Kesintisi

DİSKİ Genel Müdürlüğü yetkilileri kentin bazı bölgelerine, 14 Temmuz Perşembe günü saat 05.00'ten itibaren 24 saat süreyle su verilemeyeceğini duyurdu.

13.08.2014 19:16

DİSKİ yetkilileri su kesintisinin, 14 Temmuz Perşembe günü Newroz Caddesi'ndeki 1000 mm'lik çelik borudan oluşan ana şebekede bağlantı çalışmaları nedeniyle yapılacağını bildirdi.

Zorunlu su kesintisinin uygulanacağı bölgeler şunlar;

Bağcılar Mahallesi (Newroz Caddesi ile Urfa yolu arasında kalan bölge.), Bağcılar Mahallesi (Newroz Parkı civarı.), Toptancılar Sitesi, Karanfil Caddesi ve bağlı sokaklar, Yeniköy Mahallesi ve Yunus Emre Mahallesi (Sento Caddesi ile havaalanı arasında kalan bölge)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Bazı Bölgelerde Zorunlu Su Kesintisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement