Diyarbakır'da Sel Felaketi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Diyarbakır'da Sel Felaketi

22.03.2026 18:39

Diyarbakır'da iki gündür süren sağanak sele neden oldu, köprü su altında kaldı.

DİYARBAKIR'da 2 gündür etkisini sürdüren sağanak, kent merkezi ve kırsal mahallelerde sele neden oldu. Bir köprü su altında kaldı.

Kentte 2 gündür aralıksız devam eden sağanak, yaşamı olumsuz etkiledi. Yağış nedeniyle Kayapınar ilçesinde Mezopotamya Bulvarı, Mahabad Bulvarı ile Abdülkadir Aksu Caddesi'ndeki yol ve kavşaklar suyla doldu. Sürücüler ilerlemekte güçlük çekerken, bazı bölgelerde trafik aksadı. Bismil ilçesi kırsal Karaköprü Mahallesi'nde bulunan dere taştı. Taşkın nedeniyle köprü su altında kalırken, o anlar çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Sel Felaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement