AK Parti, Diyarbakır'da Türkçe-Kürtçe İlan Verdi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

AK Parti, Diyarbakır'da Türkçe-Kürtçe İlan Verdi

AK Parti, Diyarbakır\'da Türkçe-Kürtçe İlan Verdi
11.11.2013 11:04  Güncelleme: 11:52

Bu hafta sonu Diyarbakır'a gidecek Erdoğan için, gazetelerde, 'Çözüm sürecinin baş mimarını kucaklıyoruz.' başlıklı ilan yer aldı.

Yerel seçim kampanyası için bu hafta sonu Diyarbakır'a gelecek ve 2 gün kentte kalacak olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için, AK Parti İl Başkanlığı yerel gazetelere Türkçe ve Kürtçe ilanlar verdi.

ZAZACA İLANLAR DA VERECEK

Kürtçe ilanlarda, demokratikleşme paketi ile yasak olmaktan çıkan "W" ve "X" harfleri de kullanıldı. AK Parti'nin Türkçe ve Kürtçe ilanlardan sonra Zazaca ilanlar da vereceği öğrenildi.

"ÇÖZÜM SÜRECİNİN MİMARINI KUCAKLIYORUZ"

Başbakan Erdoğan'ın 16 ve 17 Kasım tarihlerindeki Diyarbakır programları için Ak Parti Diyarbakır il Başkanlığı kentteki billboardlara ve yerel gazetelere ilanlar vermeye başladı. Yerel gazetelere Türkçe ve Kürtçe verilen, 'Çözüm sürecinin baş mimarını kucaklıyoruz' başlıklı ilanlarda, Diyarbakırlılar toplu açılış törenine davet edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Parti, Diyarbakır'da Türkçe-Kürtçe İlan Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement