
Diyarbakır'da HDP'nin düzenlediği mitingde yapılan bombalı saldırıda ağır yaralanan 65 yaşındaki Ali Türkman, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Patlamada ölenlerin sayısı da 4'e yükseldi.
BU SABAH HAYATINI KAYBETTİ
Diyarbakır'ın İstasyon Meydanı'nda geçen 5 Haziran Cuma günü yapılan HDP mitingine yönelik bombalı saldırıda ölenlerin sayısı 4'e yükseldi. Saldırıda 34 yaşındaki Şeyhmuz Kaçan, 47 yaşındaki Necati Kurul, 17 yaşındaki Civan Arslan hayatını kaybetmişti. Patlamada yaralanan 100'den fazla kişi arasında bulunan ve durumu ağır olan 65 yaşındaki Ali Türkman da tedavi gördüğü Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde bu sabah hayatını kaybetti.
AİLESİ, KOPAN BACAKLARINI DEFNETMİŞTİ
Ali Türkman'ın daha önce kopan iki bacağı ailesi tarafından Yeniköy Mezarlığı'nda defnedilmişti.
ÖLÜ SAYISI 4'E YÜKSELDİ
Diyarbakır'daki mitingde patlama ölenlerin sayısı 4'e yükselirken, saldırıdan önce ağaçtan düşen 16 yaşındaki Ramazan Yıldız da hayatını kaybetmişti.
Son Dakika › Güncel › Diyarbakır'daki Bombalı Saldırıda Ölenlerin Sayısı 4'e Yükseldi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.