Diyarbakır Vatan Partisi'nden İstifalarla İlgili Açıklama - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır Vatan Partisi'nden İstifalarla İlgili Açıklama

Vatan Partisi'nden istifalarla ilgili açıklamaVatan Partisi Genel Başkan yardımcısı Mehmet Bedri Gültekin, geçen hafta partisinin Diyarbakır, Batman ve Mardin'in Kızıltepe ilçesi teşkilatlarında meydana gelen istifalarla ilgili Diyarbakır'da basın açıklaması yaptı.

19.05.2018 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vatan Partisi'nden istifalarla ilgili açıklama

Vatan Partisi Genel Başkan yardımcısı Mehmet Bedri Gültekin, geçen hafta partisinin Diyarbakır, Batman ve Mardin'in Kızıltepe ilçesi teşkilatlarında meydana gelen istifalarla ilgili Diyarbakır'da basın açıklaması yaptı. Gültekin, yönetim kurulunun çoğunluğunun görevinin başında olduğunu söyledi.

Vatan Partisi Diyarbakır il Başkanı Selahattin Gönül, geçen hafta Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı adayları Doğu Perinçek'in, HDP ile ilgili sözleri üzerine Diyarbakır, Batman ve Kızıltepe parti teşkilatlarının istifa edip, 24 Haziran seçimlerinde HDP'ye destek vereceklerini açıklamıştı. Yapılan açıklamalar üzerine Diyarbakır'a gelen Vatan Partisi Genel Başkan yardımcısı Mehmet Bedri Gültekin, parti bürosunda basın açıklaması yaptı. İstifalara ilişkin soruları yanıtlayan Gültekin, yönetim kurulunun çoğunluğunun görevinin başında olduğunu belirterek, İstifa diye bir şey söz konusu değil. Henüz istifalar bize ulaşmadı. 90 üyenin istifası doğru değildir. Bölge örgütleri istifası haberleri de gerçek değil. Burada partimize karşı yürütülen psikolojik bir savaşın ürünüdür. Bunun gerçek olmadığı bu toplantıda ortaya çıkmıştır.dedi.

Diyarbakır Vatan Partisi\'nden İstifalarla İlgili Açıklama
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır Vatan Partisi'nden İstifalarla İlgili Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement