Adana'da Doktorla Hasta Yakını Arasında Kavga - Son Dakika
Güncel

Adana'da Doktorla Hasta Yakını Arasında Kavga

Adana\'da Doktorla Hasta Yakını Arasında Kavga

Bir kişinin, hasta olan yakınını hastanede iterek düşürdüğünü iddia ettiği doktoru dövdüğü ileri sürüldü.

14.03.2014 19:20  Güncelleme: 10:42

Bir kişinin, hasta olan yakınını hastanede iterek düşürdüğünü iddia ettiği doktoru dövdüğü ileri sürüldü.Alınan bilgiye göre, diyabet hastası Rahime Taşkıran (71), bir yakını ile merkez Yüreğir ilçesi'ndeki Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelerek test sonuçlarını Dr. D.T'ye göstermek istedi.

Rahime Taşkıran'ın yakınının, test sonuçlarının olduğu dosyayı "sert şekilde masaya bıraktığı", doktorun ise hasta yakınını uyarması üzerine aralarında tartışma çıktığı iddia edildi. Tartışmanın büyümesi üzerine yaşanan kavgada Rahime Taşkıran ile Dr. D.T. yaralandı.

Adli Tıp Birimi'ne darp raporu almak için gelen Rahime Taşkıran, test sonuçlarını göstermek için doktorun yanına gittiğini belirterek, "Odasına gider gitmez suratıma vurdu" dedi. Doktorun darp edildiği iddiasıyla bazı sağlık çalışanları ile Adana Tabip Odası Başkanı Ali İhsan Ökten, hastane bahçesinde bir araya gelerek, olayı protesto etti.

Ökten, Dr. D.T'nin, hasta ve hasta yakını tarafından darbedildiğini, kafa travması tanısıyla gözlem altında tutulduğunu öne sürdü.

Ökten, hasta yakınının elindeki tetkik dolu dosyayı doktorun önüne attığını iddia ederek, "Doktor arkadaşımız da hasta yakınını uyararak, 'Lütfen tetkikleri çıkarıp düzgünce gösterir misin?' demiş. O da 'sen onlara bakmak zorundasın' demiş. O sırada doktor arkadaşımız, hasta yakını tarafından saçından tutularak yerde sürüklenmiş" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adana'da Doktorla Hasta Yakını Arasında Kavga - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement