Doritos'tan "Kızlar mı Erkekler mi" Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Doritos'tan "Kızlar mı Erkekler mi" Kampanyası

Doritos\'tan "Kızlar mı Erkekler mi" Kampanyası

Yılın en lezzetli ve şekilli yarışmasından toplam 500 bin TL kazandılar

29.05.2013 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doritos'un "Kızlar mı Erkekler mi" kampanyasının ilk iki etap kazananları belli oldu

Gençlerin en çok sevdiği cips markası Doritos, Türkiye'nin cipsini arıyor! Bu amansız yarışta kızlar ve erkekler karşı karşıya geliyor. Türkiye'nin cipsini yapan Doritos severleri bekleyen toplam ödül tam 1 MİLYON TL değerinde!

Doritos Kızlar mı Erkekler mi kampanyasının 500 Bin TL değerindeki ödülleri sahiplerini buldu. Yarışma sonunda raflarda olacak olan yeni Doritos'un şeklinin belirlendiği etabın kazananları, erkekler kategorisinde Bıyık şekli ile İstanbul'dan Ergün Deniz Güzel, kızlar kategorisinde ise Yonca şekli ile Kırklareli'nden Simge Arık, 100'er bin TL ödülün sahibi oldular. Yarışmanın ikinci aşaması olan lezzet etabında, erkekler kategorisinde Pirzola lezzeti ile Antalya'dan Ahmet Şakar, kızlar kategorisinde Cacık lezzetiyle İstanbul'dan Çağla Vatansever, 150'şer bin TL'nin sahibi oldular.

Doritos'un yeni şekil ve tatları Onursal Başkanlığını Doritos Akademi Rektörü Huysuz Virjin'in yaptığı jüri tarafından yaratıcılık, markaya uygunluk ve uygulanabilirlik kriterlerine göre seçildi.

Son Etapta 2013 model Porsche Cayman kazanma şansı

Yılın en lezzetli ve şekilli yarışması Doritos - "Kızlar mı Erkekler mi" kampanyasının şekil ve lezzet etapları tamamlandı, Kızlar ve Erkeklerin cipsleri belirlendi. Sıra en iyi cipsi seçmekte! Kampanyanın üçüncü aşaması olan oylama etabında, tüm Türkiye, Doritos paketlerinden çıkacak şifreli kuponlar ile beğendikleri tarafın cipsine oy verecek, kızların mı yoksa erkeklerin mi yanında olduklarını gösterecek. Oylamaya katılan talihlilerden bir tanesi ise çekilişle 2013 model Porsche Cayman kazanma şansına erişecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Doritos'tan 'Kızlar mı Erkekler mi' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement