DSP, İzmir'de 30 ilçede yarışacak - Son Dakika
Güncel

DSP, İzmir'de 30 ilçede yarışacak

DSP, İzmir\'de 30 ilçede yarışacak

DSP İzmir İl Başkanı Bedri Ateş, yerel seçimlerde büyükşehir dahil 30 ilçenin tamamında yarışacaklarını açıkladı. Ateş, güçlü adaylarla seçime gireceklerini ve İzmir Büyükşehir Belediyesi adaylarını kısa süre içinde duyuracaklarını belirtti. Ayrıca, CHP'nin içindeki tartışmaların birçok kişiyi partiden ayrılmaya yönlendirdiğini ve İzmirlilerin belediye hizmetinden memnun olmadığını savundu.

05.02.2024 15:48  Güncelleme: 06:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokratik Sol Parti (DSP) İzmir İl Başkanı Bedri Ateş, yerel seçimlerde büyükşehir dahil 30 ilçenin tamamında yarışa gireceklerini söyledi.

Ateş, yaptığı açıklamada, İzmir'de adayları büyük ölçüde belirlediklerini ve kısa bir süre sonra açıklayacaklarını belirtti.

Güçlü adaylarla seçime gireceklerini vurgulayan Ateş, çok önemli isimlerle görüşmelerin sürdüğünü dile getirdi.

DSP Genel BaşkanI Önder Aksakal'ın süreci yakından takip ettiğini aktaran Ateş, "Yerel seçimlerde büyükşehir dahil 30 ilçenin tamamında yarışa gireceğiz. İzmir Büyükşehir Belediyesi adayımız duyurulduğunda kentte bütün dengeler altüst olacak, çok büyük ses getireceğiz. CHP'nin ya da diğer partilerin bütün dengeleri tamamen altüst olacak." diye konuştu.

CHP'nin içindeki tartışmalardan dolayı birçok kişinin partiden ayrılıp kendilerine geldiğini savunan Ateş, İzmirlilerin belediye hizmetinden memnun olmadığını kaydetti.

Belediyelerde hazırladıkları plan ve projelerin hazır olduğunu anlatan Ateş, "Bugüne kadar yapılmayanların nasıl yapıldığını herkes görecek. CHP hiçbir zaman İzmir'in tüm ilçelerinin tamamını alamadı ama biz 30 ilçenin hepsini kazanmış bir partiyiz. Merhum Ahmet Piriştina döneminde 30'da 30 yapmış bir partiyiz. İşte o nedenle 'biz gitmedik geri geldik' diyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel DSP, İzmir'de 30 ilçede yarışacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement