Düğün Davetlilerine Hediye Çam Fidanı - Son Dakika
Güncel

Düğün Davetlilerine Hediye Çam Fidanı

Düğün Davetlilerine Hediye Çam Fidanı

Osmaniye'de Zeynep Sena İbrahim Apak çiftinin düğün törenine katılan davetlilere çam fidanı hediye edildi Gelinin babası Nihat Arslan: "Yeşil bir Türkiye, yeşil bir Osmaniye için evlenen çift...

20.10.2013 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zeynep Sena Arslan ile İbrahim Apak çiftinin düğün törenine katılan davetlilere 350 çam fidanı nediye edildi.

Çiftin, kentteki bir düğün salonunda düzenlenen düğün töreninde, Osmaniye Orman İşletme Müdürlüğü'nün desteğiyle temin edilen 350 çam fidanı, davetlilere dağıtıldı. Fidanlara, "Bu mutlu günümüz anısına bu fidanı dikmeniz ve sevgiyle büyütmeniz dileğiyle" yazılı not da iliştirildi.

Gelinin babası Nihat Arslan, AA muhabirine, eşi Ayşe Arslan tarafından düşünülen fidan dağıtımını, Türkiye'deki ağaç katliamlarına dikkat çekmek için yaptıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Daha yeşil bir Osmaniye adına bu uygulamayı yaptık. Misafirlerimiz de fidan dağıtımından çok mutlu oldu. Osmaniye Orman İşletme Müdürlüğü de bize destek verdi. Davetlilere şeker ikram etmektense fidanları dikerek, daha yeşil bir ülke, daha yeşil bir Osmaniye için bunu uygun gördük. Bu fikir, eşim Ayşe Arslan'dan çıktı. Zannediyorum, Türkiye'de bir ilk oldu. Yeşil bir Türkiye, yeşil bir Osmaniye için evlenen bütün çiftlere bunu tavsiye ediyorum."

Düğünün davetlilerinden AK Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal da uygulmayı "çok güzel ve takdire şayan" olarak değerlendirdiğini söyledi.

Düğünde çam fidanı dağıtımının herkese örnek olmasını dileyen Önal, "Böyle bir uygulamayı düşündüğü için Arslan ailesine teşekkürlerimi iletiyorum. Osmaniye, eskiden beri 'Yeşil Osmaniye' diye bilinen bir yerdi ama yeşil alanlarımız azaldı. Çevreci ve duyarlı bir anlayış yansıttıkları için Arslan ailesini tebrik ediyorum. Çok güzel bir uygulama. İnşallah bu, Türkiye'ye de örnek olur" diye konuştu. - Osmaniye

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Düğün Davetlilerine Hediye Çam Fidanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement