Duisburg'da Kutlu Doğum Programı Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Duisburg'da Kutlu Doğum Programı Düzenlendi

Duisburg\'da Kutlu Doğum Programı Düzenlendi

Duisburg'da Kutlu Doğum Programı düzenlendiAlmanya'nın Duisburg kentinde düzenlenen Kutlu Doğum Programı'na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

24.04.2016 14:53

Duisburg'da Kutlu Doğum Programı düzenlendi

Almanya'nın Duisburg kentinde düzenlenen Kutlu Doğum Programı'na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Duisburg'un Hochfeld semtinde bulunan ve İslam Toplumu Milli Görüş'e (IGMG) bağlı olarak faaliyet gösteren Hacı Bayram Veli Cami Derneği, Kutlu Doğum Programı tertip etti.

İstiklal Marşı ve Kur'an-ı kerim okunmasıyla başlanan programda, Türkiye Cumhuriyeti Düsseldorf Başkonsolosu Şule Gürel de hazır bulundu. Her yaştan insanın katıldığı Kutlu Doğum Programı'nda sırasıyla IGMG İrşad Başkanı İsmail Tüzen, IGMG Düsseldorf Bölge Başkanı Bayram Kılıç, İRG Başkanı Muhammed Işık, Türkiye Cumhuriyeti Düsseldorf Başkonsolosluğu Din Hizmetler Ateşesi Ramazan Ilıkkan, Türkiye Cumhuriyeti Düsseldorf Başkonsolosu Şule Gürel ve Hacı Bayram Veli Cami Derneği Başkanı Dr. Sezai Ak birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından davetlilere, Kutlu Doğum Haftası ile alakalı bir sinevizyon izletildi. Talebeler tarafından şiir ve kasidelerin okunduğu programda, Hacı Bayram Veli Cami Derneği'nin Anaokulu öğrencilerinden oluşan bir grubun okuduğu ilahiler, salonda bulunan davetlilerden büyük alkış aldı. Daha sonra kendilerine verilen gülleri minik talebeler, salonda annelerine hediye etti.

Programın son bölümünde Hacı Bayram Veli Cami Derneği'nde öğrenim gören ve kuran okumaya başlayan öğrencilere, birer başarı belgesi verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Duisburg'da Kutlu Doğum Programı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement