Dünya Markası Restoran D&d London, Trump Towers Mall'da - Son Dakika
Güncel

Dünya Markası Restoran D&d London, Trump Towers Mall'da

Dünya Markası Restoran D&d London, Trump Towers Mall\'da

Dünyanın birçok şehrinde restoran işletmeleriyle dünya markası olan D&D London, Sele İstanbul Restaurant Group işbirliğiyle Türkiye'de ilk kez, Trump Towers Mall'da restoran açıyor.

17.10.2012 09:59

Dünyanın birçok şehrinde restoran işletmeleriyle dünya markası olan D&D London, Sele İstanbul Restaurant Group işbirliğiyle Türkiye'de ilk kez, Trump Towers Mall'da restoran açıyor.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Mehmet Ali Yalçındağ, "D&D London ve Sele İstanbul Group gibi sektör lideri grupların ortaklığıyla İstanbul'un yeme-içme sektörüne farklı bir bakış açısı getireceğimizi düşünüyorum. Bu projenin hayata geçmesinden dolayı çok mutluyum" dedi.

Londra, Paris, New York, Kopenhag ve Tokyo başta olmak üzere birçok şehirde 30'un üzerinde restoran işleten D&D London, Türkiye'de Borsa, Masa, X Restaurant, İstanbul Modern Restoran, Holiday Inn Şişli gibi işletmeleri bulunan Sele İstanbul Restaurant Group, Trump Towers'ta restoran açıyor. 2013'ün ilk aylarında açılması planlanan restoranla ilgili, dün akşam düzenlenen basın toplantısında Trump Towers'ta bir araya gelen D&D London CEO'su Dus Gunewardena, Sele İstanbul Restaurant Group CEO'su Rasim Özkanca ve Mehmet Ali Yalçındağ projeyi anlatıp, soruları yanıtladı.

ÇOK ÖNEM VERDİĞİMİZ BU BÖLÜMÜ SONA BIRAKTIK

Ortaklığın hayata geçmesini sağlayan FYP Proje Geliştirme Pazarlama Satış Kurucusu Tony Phillipson'un da katıldığı basın toplantısında konuşan Mehmet Ali Yalçındağ, sektörde lider iki grubun CEO'sunun arasında olduğu için güvenli bir koltukta olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Trump Towers kulelerinin uzun süredir tamamlanmasını bekledik ve en son bundan birkaç ay önce alışveriş merkeziyle bütün konsept tamamlanmış oldu. Ön tarafta 210 daireden oluşan bir rezidans kısmı var. Bunun aşağı yukarı yarısı oturuyor hale geldi. Hemen arka tarafta 36 kattan oluşan bir ofis kulesi var. Bunun da tamamı ofis olarak kullanılır hale geldi. ve iki binanın girişten altına kadar devam eden bölümde de bir alışveriş merkezimiz var. Orası da gayet güzel işliyor. Çok önem verdiğimiz bir bölümü en sona bıraktık. Bu da yiyecek-içecek dediğimiz restoran ve kafe bölümlerinden oluşuyor. Çok farklı bir konsept geliştirmek istedik, onun için bunu sona bıraktık. Rasim Bey ve Dus Gunewardena ile birlikte güzel bir konsept yaratarak, bugün bu basın toplantısına kadar getirdik. Çok kısa bir zamanda da inşallah hep birlikte açılışını yapacağız. Ben herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum ve bu ortaklığın da inşallah çok daha farklı projelerle gelişmesini diliyorum."

Restoranın, sektörde büyük bir fark yaratacağına inandığını belirten Yalçındağ, "Türkiye gayrimenkulünün ilk markalı projesi olan Donald Trump'ın markasını Türkiye'ye taşımanın öncülüğünü gerçekleştirmiştik. Trump Towers projemize uluslararası restoran markası D&D London ve Sele İstanbul Restaurant Group markasını dahil ederek markaların keşiştiği bir proje olma stratejimizi de güçlendiriyoruz. Bu projenin yeme-içme sektörüne farklı bir bakış acısı getireceğini düşünüyoruz" dedi.

AMACIMIZ DÜNYANIN BÜYÜYEN KENTLERİNDE RESTORAN VE OTEL PROJELERİ GELİŞTİRMEK

Toplantıda konuşan D&D London CEO'su Dus Gunewardena İstanbul'un hızlı gelişen bir kent olduğunu belirterek, "Trump Towers gibi bir vizyona sahip olan Mehmet Ali Yalçındağ ile ve Borsa gibi hayran olduğumuz restoranlarla çalışmaktan memnuniyet duyuyoruz. D&D olarak amacımız, dünyanın büyük kentlerinde restoran ve otel projeleri geliştirmek. Bu yüzden İstanbul ve Trump Towers Mall çatısı altında olmaktan son derece mutluyum. Projede başarılı olursak ortaklarımızla büyüyen restoranlar ve İstanbul'un başka yerlerinde otel projelerinde birlikte çalışmayı çok isteriz" dedi.

İSTANBUL'A MÜTHİŞ BİR RESTORAN KAZANDIRACAĞIZ

Yurtdışında Türk restoranları açmak istediklerini ve bunun için araştırma yaptıklarını söyleyen Sele İstanbul Restaurant Group CEO'su Rasim Özkanca ise, "Şu an ortağımız olan grup D&D London da İstanbul'da restoran açmayı düşünüyordu. İstanbul'a geldiler, araştırma yaptılar ve bize bu projeyi birlikte yapmayı önerdiler. Onların bilgi becerilerini, bizim tecrübelerimizi bir araya koyarak şu anda İstanbul'da olmayan bir restoran modeli gerçekleştireceğiz. D&D grubuyla kendi kültürümüzü dışarıda tanıtma ve onların da burada açacakları restoranda her türlü gücümüzü birleştirmeyi tasarladık. İstanbul'a çok müthiş bir restoran kazandıracağımız için çok heyecanlıyım" dedi.

MÜŞTERİLER YEMEK HAZIRLANIRKEN ŞEFİ İZLEYEBİLECEK

Trump Towers çatısı altında bin 300 metrekare alanda hizmet vermesi planlanan restoran, 3 farklı konseptle müşterilerinin karşısına çıkacak. Mekanda, restoran, özel yemek yeme alanı ve lounge bar olmak üzere 3 ayrı konsept yer alacak. Özel bölümde şirket yemekleri, doğum günü gibi organizasyonlar için yemek verilecek. Restoran bölümünde şefin masası yer alacak. Müşteriler, yemeği hazırlarken şefi izleyebilecek ve yemeği bu masada yiyebilecek. - İstanbul/ Şişli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dünya Markası Restoran D&d London, Trump Towers Mall'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement