Dünya Rekortmenleri Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Dünya Rekortmenleri Bir Araya Geldi

Dünya Rekortmenleri Bir Araya Geldi

Eğitimlere Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Ali Gençbay ve SCUBA Dünya Rekortmeni Cem Karabay da katıldı.

22.01.2013 11:27

Serbest Dalış branşında bir Dünya markası olan Devrim Cenk Ulusoy, Beylikdüzü Sualtı Sporları Dünya Rekortmenleri Derneği'nde iki gün serbest dalış eğitimi konusunda antrenman teknikleri ve bilgisini eğitime katılanlarla paylaştı.

İlk gün kulüp binasında yapılan ve 6 saat süren nefeslenme eğitiminin ardından ikinci gün; yoga ve nefeslenme teknikleri çalışıldı. Eğitim, havuzda yapılan serbest dalış antrenmanları ile tamamlandı. Eğitime Başkan Yardımcısı Gençbay, Beylikdüzü Sualtı Sporları Dünya Rekortmenleri Kulübü'nün Başkanı Dünya Rekortmeni Cem Karabay ve bir çok üst düzey yönetici katıldı.

Başkan Yardımcısı Gençbay, "Eğitimin ana temelini oluşturan doğru nefes alma ve nefeslenme teknikleri aslında, yoğun ve stresli ortamlarda bulunan herkes tarafından mutlaka öğrenilmesi gereken tekniklerdir. İki gün boyunca öğrendiklerimiz beni şahsen ziyadesiyle memnun kıldı. Böyle önemli bir eğitimi organize eden Beylikdüzü Sualtı Sporları Dünya Rekortmenleri Kulübü'ne ve Hocamız Devrim Cenk Ulusoy'a teşekkür ederim" dedi.

"Tüm Yöneticilerin İhtiyacı Var"

Dünya Rekortmeni Cem Karabay ise sualtı eğitimlerinin sadece sualtına ait değil, tüm yaşantımıza ait bilgi ve beceriler öğrettiğini söyledi. Sualtı sporlarının herkes tarafından öğrenilmesi gerekliliğine inanan Karabay, "Dünya Rekortmenleri Kulübü olarak yaptığımız çalışmalara ara vermeden devam edeceğiz" dedi. Beylikdüzü'ne hayran olan Devrim Cenk Ulusoy, verdiği eğitimin aslında tüm yöneticiler tarafından alınması gereken, kişiyi iş hayatına ve olumsuz durumlarla mücadeleye hazırlıklı hale getiren teknikler içerdiğini söyledi. Cem Karabay ile Beylikdüzü sahillerini dolaşan Ulusoy, "Beylikdüzü son 4 yılda çok büyük işler başarmış. Birçok ilin sahip olmak için uğraştığı muhteşem bir sahil düzenlemesi ile sahiller halka kazandırılmış. Başkanımız Yusuf Uzun'un yaptığı çalışmaları görmemek ve takdir etmemek mümkün değil" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dünya Rekortmenleri Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement