Dünyaca Ünlü Yazar Leonardo Patrıgnanı D&R'da! - Son Dakika
Güncel

Dünyaca Ünlü Yazar Leonardo Patrıgnanı D&R'da!

Dünyaca Ünlü Yazar Leonardo Patrıgnanı D&R\'da!

6 yaşından beri yazan Leonardo Patrignani 15 Kasım günü D&R Kanyon'da okuyucuları ile buluşuyor.

10.11.2015 16:01

Kasım ayı boyunca dünyaca ünlü birçok sanatçıyı sevdikleriyle buluşturan D&R, şimdi de Leonardo Patrignani'yi 15 Kasım Pazar günü saat 17:00'de D&R Kanyon'da okurlarıyla buluşturacak. D&R, gençlik edebiyatına yeni bir soluk getiren Leonardo Patrignani ile harika bir hafta sonu geçirmeniz için sizleri bekliyor.

6 yaşından beri yazıyor

Telepati, Hafıza ve Ütopya kitaplarının yazarı, gençlik edebiyatına yeni bir soluk getiren Leonardo Patrignani, İtalya, Moncalieri'de doğdu. Beholder grubunun şarkı sözü yazarı ve solisti, bir seslendirme sanatçısı ve Stephen King hayranı olan Leonardo, altı yaşından beri yazmaktadır. 2005 yılında oyunculuk ve dublaj eğitimi almaya başlayan yazar şu anda profesyonel bir dublaj sanatçısıdır. Telepati ilk kitabıdır ve hakları on sekiz ülkeye satılmıştır.

Yazarın kitabı Telepati, kitap yorumcuları tarafından birçok açıdan harika bulundu ve başarıyı Açlık Oyunları kadar hak ettiği iddia edildi. Sinematik içeriğe sahip bu eğlenceli kitap özellikle gençlik tarafından çok sevildi.

Patrignani'nin "Zaman ve mekânda yapılan merak uyandırıcı bir yolculuk, bir yapboz ve sınırları olmayan bir aşk hikâyesi'' olarak yorumlanan 'Hafıza' adlı kitabını ise okuyucular ellerinden bırakamayarak okudu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dünyaca Ünlü Yazar Leonardo Patrıgnanı D&R'da! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement