Konya'da Dur İhtarına Uymayan Zanlılar Kaza Yaptı - Son Dakika
Güncel

Konya'da Dur İhtarına Uymayan Zanlılar Kaza Yaptı

Konya\'da Dur İhtarına Uymayan Zanlılar Kaza Yaptı

Konya'da arkadaşını öldüren zanlı ile ilçelerden hırsızlık yapan 2 şüphelinin bulunduğu minibüs, polisin kovalamacası sırasında kaza yaptı.

22.11.2013 10:56  Güncelleme: 10:55

Konya'da arkadaşını bıçaklayarak öldüren zanlı ile ilçelerden hırsızlık yapan 2 şüphelinin bulunduğu minibüs, polisin kovalamacası sırasında kaza yaptı. Şüphelilerden 1'i yakalandı, 2'si ise kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, Konya Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı birimler, kent merkezinde şüpheli bir minibüse dur ihtarında bulundu. Durmayan minibüs sürücüsü kaçmaya başladı. Takibe başlayan polis, aracın içinde cinayet ve hırsızlık şüphelilerinin olduğunu fark ederek diğer ekiplerden yardım istedi. Yaklaşık yarım saat süren takip, minibüsün merkez Meram ilçesi Kurtuluş Mahallesi'nde ara sokakta başka bir araca çarpmasıyla son buldu. Minibüsten inen şüphelilerden Selçuk B. polis tarafından yakalanırken, cinayet şüphelisi Osman B. ile hırsızlık şüphelisi Nuri K. kaçtı. Polis ekiplerinin mahallede saatlerce arama yapmasına rağmen 2 şüpheli bulunamadı.

Şüphelilerden Osman B., önceki gün merkez Karatay ilçesi Yeni Mahalle'de uyuşturucu alemi yaparken tartıştığı hırsızlıktan sabıkalı arkadaşı Barış Özcan'ı bıçaklayarak kaçmıştı. Hastaneye kaldırılan Özcan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Osman B'nin olaydan sonra arkadaşları Nuri K. ve Selçuk B. ile Kadınhanı ve Akşehir ilçelerinde 2 markete girerek bir dizüstü bilgisayar, 4 bin lira değerinde sigara ve market malzemesi çaldığı ortaya çıktı. Şüpheli Osman B., hırsızlık olayını gerçekleştirdiği ilçelerden Kadınhanı'na gönderildi. Diğer 2 şüphelinin yakalanması için ise çalışmalar devam ediyor. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Konya'da Dur İhtarına Uymayan Zanlılar Kaza Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement