Duran Duran'ı Bir Türk Markası Taşıyor - Son Dakika
Güncel

Duran Duran'ı Bir Türk Markası Taşıyor

Duran Duran\'ı Bir Türk Markası Taşıyor

Duran Duran, turne kapsamındaki ekipmanları taşımak için Tırsan'ın sahibi olduğu Talson treyleri tercih etti.

30.07.2012 12:52

Efsane müzik grubu Duran Duran tüm turne malzemelerini ve hassas müzik teçhizatlarını taşımak için Talson kutu tipi treylerleri tercih ediyor. Uzun yıllardır güvenle kullandıkları Talson araçları ile çıktıkları dünya turnesi kapsamında İstanbul'a da gelen grup, 9 Temmuz 2012 Pazartesi günü Maçka Küçükçiftlik parkında konser verdi.

Geniş Ürün Gamı ile Talson

TNT, Panalpina, DHL, Expeditors, Exel ve FedEX gibi Avrupalı lojistik firmalarının tercihi olan Talson kutu tipi treylerler geniş ürün yelpazesi ile her ihtiyaca cevap veriyor. 2003 yılında TIRSAN tarafından satın alınan Hollandalı kutu tipi semi-treyler üreticisi Talson, sağladığı güvenlik avantajı ile kutu tipi taşımacılıkta büyük organizasyonlar gerçekleştiren müzik ve show ekipmanlarının taşınmasında da dünyanın ilk tercihi olmaya devam ediyor.

Talson, Kutu Tipi Semi-Treyler Uzmanıdır

Özel kutu tipi semi-treyler üretiminde öncü Talson, 1982 yılında kurulmuştur. 1983 yılında Talstep®, Taldrive® ve Talfix® sistemlerini geliştiren Talson, kutu tipi taşımacılıkta müşteri ihtiyaçlarını beklentilerin üzerinde karşılayan sistemlerin öncüsü konumunda. 2003 yılında TIRSAN Treyler A.Ş. tarafından satın alınan Talson kutu tipi araçlar TIRSAN'ın Adapazarı fabrikasında üretiliyor.

Her İhtiyaca Uygun Geniş Ürün Gamı

Talson ürün yelpazesi askılı tekstil taşımacılığından dağıtıma, hava kargodan çift katlı semi-treylere kadar her ihtiyaca uygun kutu tipi taşımacılık çözümleri içermekte. Efsanevi Talson treylerler çok güçlü bir gövdede daha az boş ağırlığa sahip. Düşük boş ağırlık, daha fazla yükleme imkanı ve yüksüz seyir durumunda yakıt tasarrufu sağlamaktadır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Duran Duran'ı Bir Türk Markası Taşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement