Dere kenarında bıçaklanarak öldürülmüş erkek cesedi bulundu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Dere kenarında bıçaklanarak öldürülmüş erkek cesedi bulundu

Dere kenarında bıçaklanarak öldürülmüş erkek cesedi bulundu
26.05.2026 21:29

Düzce'nin Sinekli yaylasında derenin kenarında bir erkek cesedi bulundu. Kimliği tespit edilemeyen yaklaşık 60 yaşındaki adamın vücudunda çok sayıda bıçak izi olduğu ve ensesinden vurulduğu belirlendi. Yaşlı adamın vurulduktan sonra uçurumdan dere kenarına düştüğü düşünülüyor. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Düzce'de yaylada bulunan derenin kenarında 60 yaşında erkek cesedi bulundu.

DERE KENARINDA CANSIZ BEDEN BULUNDU

Olay, akşam saatlerinde Düzce'ye bağlı Sinekli yaylası mevkisinde meydana geldi. Yaylaya giden vatandaşlar, derenin kenarında hareketsiz şekilde yatan kişiyi fark ederek jandarmaya haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi.

Dere kenarında bıçaklanarak öldürülmüş erkek cesedi bulundu

HEM BIÇAKLANMIŞ HEM DE VURULMUŞ

Jandarma ekipleri tarafından incelemede ilk belirlemelere göre yaşlı adamın vücudunda çok sayıda bıçak izine rastlandı. Ayrıca yaşlı adamın ensesinden vurulduğu belirlendi. Ölen kişinin üzerinden cep telefonu veya kimlik çıkmazken, şahsın vurulduktan sonra uçurumdan dere kenarına düşme ihtimali üzerinde duruluyor.

Jandarma ekipleri kimliğinin tespit edilmesi ve bölgedeki delilleri toplamak için incelemelerini sürdürüyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Dere kenarında bıçaklanarak öldürülmüş erkek cesedi bulundu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dere kenarında bıçaklanarak öldürülmüş erkek cesedi bulundu - Son Dakika


Advertisement