Ecevit'in Doktoru Tıp Dünyasını Karıştırdı - Son Dakika
Güncel

Ecevit'in Doktoru Tıp Dünyasını Karıştırdı

Ecevit\'in Doktoru Tıp Dünyasını Karıştırdı

Ecevit'in eski doktoru Mücahit Pehlivan hakkında Ankara Tabip Odası'nın bir inceleme başlattığı, ancak bu incelemenin "ihraç süreci başlatıldı" anlamına gelmediği bildirildi.

13.09.2012 16:35  Güncelleme: 16:43

Ergenekon davasında tanıklık yapan Ecevit'in eski doktoru AKP milletvekili Mücahit Pehlivan hakkında Ankara Tabip Odası'nın bir inceleme başlattığı, ancak bu incelemenin "ihraç süreci başlatıldı" anlamına gelmediği bildirildi Tıp dünyasından siyaset dünyasına Ecevitlerin kazandırdığı, AKP eski Milletvekili Dr.Mücahit Pehlivan'ın meslekten ihraç sürecinin başlatıldığı iddialarının gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

Ankara Tabip Odası, Bülent Ecevit'in eski doktoru ve eski DSP, Bağımsız ve AKP milletvekili ve Basın Kartı sahibi Mücahit Pehlivan'ın, Ergenekon davasında tanıklık yaptığı için meslekten atılacağı iddialarına ilişkin yazılı açıklama yaptı. ATO doktor hakkında, "Odamızın kayıtlı üyesi olan Dr.Mücahit Pehlivan hakkında bir şikayette bulunulduğu ve bu şikayet üzerine odamızın yazıyla kenisine bilgi verdiği ve bilgi talep ettiği doğrudur. Ancak odamız tarafından Dr.Mücahit Pehlivan'ın "meslekten ihraç edileceği' ve kendisi hakkında bir "meslekten ihraç süreci başlatıldığı' bilgisi, öncelikle yürürlükteki ilgili mevzuat hükümleri ve bu mevzuat doğrultusunda faaliyet yürüten odamızın hak ve yetkileri dikkate alındığında tamamen gerçek dışıdır" dedi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Ecevit'in Doktoru Tıp Dünyasını Karıştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement