Edirne'de Kültür ve Turizm Bakanlığı Hatıra Ormanı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Edirne'de Kültür ve Turizm Bakanlığı Hatıra Ormanı

28.12.2017 18:02

Edirne'de, Kültür ve Turizm Bakanlığı Hatıra Ormanı oluşturuldu.

Edirne'de, Kültür ve Turizm Bakanlığı Hatıra Ormanı oluşturuldu.

Edirne Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Edirne Orman İşletme Müdürlüğü'nün 2014 yılından beri yürüttüğü "Meriç- Tunca Nehirleri Şehir Ormanı" projesi kapsamında, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Orman İşletme Müdürlüğü'nün işbirliğinde, Kirişhane Seddesi yanındaki 3.5 dekarlık alan Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Edirne birimlerinde çalışanların desteği ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Hatıra Ormanı olarak tesis edildi.

Orman İşletme Müdürlüğünce 16 bin 000 fidan dikiminin planlandığı bölgede kalan 3.5 dekarlık alana, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Orman İşletme Müdürü Önder Terzi ve çalışanlar, 130 adet ıhlamur fidanı dikti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Edirne'de Kültür ve Turizm Bakanlığı Hatıra Ormanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement