EDİRNE'DE OTOMOBİL, YOLCU MİNİBÜSÜYLE ÇARPIŞTI: 1'İ AĞIR 5 YARALI - Son Dakika
Güncel

EDİRNE'DE OTOMOBİL, YOLCU MİNİBÜSÜYLE ÇARPIŞTI: 1'İ AĞIR 5 YARALI

EDİRNE'nin Keşan ilçesinde otomobilin, yolcu minibüsüne çarpması sonucu aralarında üniversite öğrencilerinin de olduğu 1'i ağır 5 kişi yaralandı.

15.03.2023 09:33  Güncelleme: 09:37

EDİRNE'nin Keşan ilçesinde otomobilin, yolcu minibüsüne çarpması sonucu aralarında üniversite öğrencilerinin de olduğu 1'i ağır 5 kişi yaralandı.

Kaza, saat 14.30 sıralarında Yeni Mahalle Mehmet Gemici Caddesi'nde meydana geldi. Mehmet Gemici Caddesi'nden, Rasim Ergene Caddesi istikametine giden Alperen Güral (20) yönetimindeki 39 ABC 567 plakalı otomobil, aynı istikamette giden ve Pınarbaşı Sokak'a dönüş yapmak isteyen Hasan Akçadağ (26) idaresindeki 22 M 4041 plakalı şehiriçi yolcu minibüsüne çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki araçta yoldan çıkarak, kaldırıma savruldu. Kazada, sürücüler Gürel ve Akçadağ ile minibüste yolcu olarak bulunan üniversite öğrencileri İbrahim Koca (20), Ezgi Özdinç (18) ve Buse Esen (18) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla kaldırıldıkları Keşan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralılardan Buse Esen'in hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu da, olay yerine gelerek, yetkililerden bilgi aldı. Polisin kazayla ilgili başlattığı inceleme sürüyor.

EDİRNE\'DE OTOMOBİL, YOLCU MİNİBÜSÜYLE ÇARPIŞTI: 1\'İ AĞIR 5 YARALI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel EDİRNE'DE OTOMOBİL, YOLCU MİNİBÜSÜYLE ÇARPIŞTI: 1'İ AĞIR 5 YARALI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement