Edirne Keşan'da Kar Yağışı, Korudağ Mevkiinde Etkili Oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Edirne Keşan'da Kar Yağışı, Korudağ Mevkiinde Etkili Oldu

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Keşan'da kar yağışı, Korudağ mevkiinde etkili olduEDİRNE'nin Keşan ilçesinde akşam saatlerinde başlayan kar yağışı Keşan-Gelibolu karayolundaki Korudağ mevkiinde etkili oldu.

Keşan'da kar yağışı, Korudağ mevkiinde etkili oldu

EDİRNE'nin Keşan ilçesinde akşam saatlerinde başlayan kar yağışı Keşan- Gelibolu karayolundaki Korudağ mevkiinde etkili oldu.

Keşan'da hava sıcaklığının 1 dereceye kadar düştüğü kent merkezinde akşam saatlerinde kar yağışı başladı. Kardan korunmak isteyen bazı vatandaşlar dışarıya şemsiyeyle çıktı. Trafikteki sürücüler ise kar yağışı nedeniyle ilerlemekte güçlük çekti. Kar yağışı Keşan-Gelibolu karayolundaki Korudağ mevkiinde etkili oldu. Kara hazırlıksız yakalanan sürücüler araçlarıyla rampa çıkmakta güçlük çekti. Keşan Bölge Trafik ve Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri olası kazaların önlenmesi için denetimlerini arttırdı. Keşan ve Gelibolu ilçelerine bağlı Karayolları ekiplerinin yolların trafiğe kapanmaması için kar küreme ve tuzlama çalışması yaptıkları bildirildi.

Kaynak: DHA

Advertisement