Edremit Belediye Başkanı Yunanistan'ın Batı Lesvos Belediye Başkanını Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Edremit Belediye Başkanı Yunanistan'ın Batı Lesvos Belediye Başkanını Ağırladı

Edremit Belediye Başkanı Yunanistan\'ın Batı Lesvos Belediye Başkanını Ağırladı

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Yunanistan'ın Batı Lesvos Belediye Başkanı Taksarchıs Verros'u konuk etti. Ziyarette, karşılıklı iş birliği ve kardeş kent ilişkileri konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

11.05.2024 15:25  Güncelleme: 17:25

(BALIKESİR)- Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Yunanistan'ın Batı Lesvos Belediye Başkanı Taksarchıs Verros'u konuk etti. Ziyarette,karşılıklı iş birliği ve kardeş kent ilişkileri konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Özel bir program için Türkiye'ye gelen Midilli Adası'nın Batı Lesvos Belediye Başkanı Taksarchıs Verros, Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Yardımcısı Cavit Cebeci ve meclis üyeleri ile bir araya geldi.

Görüşmede Başkan Verros ve ekibi, yeni dönem için Başkan Ertaş'a 'hayırlı olsun' dileklerini iletti. İki belediye arasında kardeş şehir olma fikri üzerine yapılan görüşmeler, olumlu bir şekilde karşılandı.

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, "Karşı komşumuz Batı Lesvos Belediye Başkanı Taksarchıs Verros ve ekibini kentimizde ağırlamaktan memnuniyet duyduk. İki kent arasında kardeş şehir olma fikri, kültürel ve sosyal ilişkilerimizi güçlendirecek önemli bir adımdır. Bu görüşmenin ardından işbirliği ve dostluk adına daha pek çok adım atmayı umuyoruz" dedi.

Batı Lesvos Belediye Başkanı Taksarchıs Verros ise Başkan Ertaş'a ev sahipliği için teşekkür etti. Görüşmenin iki tarafta da memnuniyet yarattığını belirten Verros, kardeş şehir olma yolunda atılan bu adımın, gelecekteki iş birliklerinin temelini oluşturacağını söyledi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Edremit Belediye Başkanı Yunanistan'ın Batı Lesvos Belediye Başkanını Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement