Eğitim Destekçisi Başkan Uzun'a "Teşekkür Şilti" - Son Dakika
Güncel

Eğitim Destekçisi Başkan Uzun'a "Teşekkür Şilti"

Eğitim Destekçisi Başkan Uzun\'a "Teşekkür Şilti"

Beyliküzü Kemal Arıkan Ortaokulu Müdürü Altın tarafından Beylikdüzü Kaymakamı Demirkol ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Uzun'a "Teşekkür Şilti" verildi.

15.11.2013 10:12  Güncelleme: 10:58

Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'a eğitime yaptığı katkılardan dolayı Beylikdüzü Kemal Arıkan Ortaokulu Müdürü Ferdi Altın tarafından "Teşekkür Şilti" verdi.

Eğitim konusunda Başkan Uzun ile birlikte Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, okul müdürleri öğretmenler ve öğrencileri de kutlayan Kaymakam Demirkol, eğitimde yaşanan başarının daha da artarak devam ettirilmesi temennisinde bulundu.

Kendisine verilen şilte teşekkür eden Başkan Uzun konuşmasına Atatürk ve silah arkadaşlarına Allah'tan rahmet dileyerek başladı. Dünyada artık ülkelerin değil kentlerin yarıştığını belirten Başkan Uzun, bu yarışın bilgide de yaşandığını ifade etti. Dünyada bilginin çok çabuk tüketildiğinin, yeni bilgi edinebilmek için ise büyük bir yarışın içinde olunduğunu belirtti.

Beylikdüzü'nde eğitim alanında büyük bir başarının olduğunu belirten Başkan Uzun, başarılarından dolayı Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, okul müdürleri öğretmenler ve öğrencileri kutladı. Yapılan hizmetlerle ilgili de bilgi veren Başkan Uzun, Devlet Hastanesi'nin hafriyat çalışmalarının başladığını dile getirerek, Yeşil Vadi'nin ilk etabı olan 160 dönümlük alanda çalışmaların devam ettiğini anlattı.

Beylikdüzü Spor Kompleksi'nin yıl sonunda tamamlanacağını belirten Başkan Uzun; sağlık, eğitim, çevre, altyapı ve diğer sosyal ve kültürel çalışmaların devam ettiğini söyledi. Başkan Uzun, 12 Kasım Salı günü İstanbul'da çeşitli hatlarda sefere çıkacak olan 100 İETT otobüsünün hizmete girme töreninin Beylikdüzü'nde yapılacağını da ekledi.

Başkan Uzun daha sonra Beylikdüzü Çok Programlı Lisesi'ni ziyaret etti. Öğretmenler odasında öğretmenleri dinleyen Başkan Uzun, isteklerin yerine getirilmesi için de talimat verdi. 24 Kasım Öğretmenler Günü'nün de yaklaştığını belirten Başkan Uzun, Öğretmenlerin gününü kutladı. Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Uzun, Beylikdüzü Çok Programlı Lisesi'nde beden eğitimi dersine katılarak, öğrencilerin heyecanını paylaştı.

Başkan Uzun, Ağız ve Diş Sağlığı Tedavi Merkezi'ni de ziyaret ederek, Başhekim Yardımcısı Dt. Zeliha Yeğenoğlu ile de sohbet etti. Merkezin eksiklerinin tamamlanması için talimat verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eğitim Destekçisi Başkan Uzun'a 'Teşekkür Şilti' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement