Eğlenmek için otobüs duraklarının camlarını kırdılar - Son Dakika
Güncel

Eğlenmek için otobüs duraklarının camlarını kırdılar

Eğlence amaçlı oyuncak silahla ateş açarak 10 İETT otobüsü durağının camını kıran şahıslar yakalandı. Arnavutköy'de İETT otobüs duraklarının camlarını eğlence amaçlı oyuncak havalı silahla kıran şahıslar, Arnavutköy İlçe Jandarma ekiplerinin takibi sonucunda yakalanarak adliyeye sevk edildi. Şahısların ellerindeki silahı sokakta yatan bir köpeğe doğrulttukları anlar da güvenlik kamerasına yansıdı. Maddi zarar 100 bin TL civarında.

14.07.2023 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğlenmek için otobüs duraklarının camlarını kırdılar

Eğlence amaçlı oyuncak silahla ateş açarak 10 İETT otobüsü durağının camını kıran şahıslar yakalandı

-Silahı sokak köpeğine de doğrultmuşlar

İSTANBUL - Arnavutköy'de İETT otobüs duraklarının camlarını eğlence amaçlı oyuncak havalı silahla kıran şahıslar, Arnavutköy İlçe Jandarma ekiplerinin takibi sonucunda yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Arnavutköy'de geçtiğimiz günlerde gece saatlerinde belli bir güzergahta bulunan 10 İETT otobüs durağının camlarının kırıldığı ihbarı üzerine Arnavutköy İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler çalışma başlatmıştı.

Ekipler yaptıkları çalışma sonucu havalı silah ile ateş ederek camları kıran şahısların kimliklerini tespit etti.

Motosiklet ile seyir halindeyken havalı silah ile ateş açarak eğlence amaçlı camları kıran Fırat Kerti ve Miraç Demirkoparan bu kapsamda gözaltına alındı. Jandarma karakolundaki işlemleri tamamlanan şahıslar sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Silahı sokak köpeğine de doğrultmuşlar

Öte yandan otobüs duraklarının camlarını kıran şahısların ellerindeki silahı sokakta yatan bir köpeğe doğrulttukları anlar da güvenlik kamerasına yansıdı.

Maddi zarar 100 bin TL civarında

Arnavutköy Karaburun Mahallesi'nden, Arnavutköy Merkez Mahallesi'ne kadar 10 İETT otobüs durağı camına ateş açarak kıran şahısların yaklaşık 100 bin TL maddi zarara neden oldukları da yapılan çalışmalar kapsamında belirlendi.

Eğlenmek için otobüs duraklarının camlarını kırdılar
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eğlenmek için otobüs duraklarının camlarını kırdılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement