Eker, Pepee'li Yeni Ürünlerini Tanıttı - Son Dakika
Güncel

Eker, Pepee'li Yeni Ürünlerini Tanıttı

Eker, Pepee\'li Yeni Ürünlerini Tanıttı

Süt ve sütlü ürünleri konusunda tüketicilerini 36 yıldır kalite vetazelikle buluşturan Eker, artık çocuk ürünleriyle de raflarda.

05.06.2013 16:33

Türkiye'ninmarkalaşan ilk çizgi film kahramanı Pepee karakterli ürünler çocuklara keyiflesüt ve süt ürünleri tüketme alışkanlığı kazandırmayı hedefliyor.

Süt ve süt ürünleri pazarına yeniürünler ve yeni ambalajlar katan, sektörünün yenilikçi ismi Eker, şimdi deçocukların gönlünü feth ediyor. Türkiye'nin markalaşan ilk çizgi film kahramanıPepee karakterinin olduğu ambalajlar ile piyasaya çıkan Eker Pepee ÇikolatalıSüt, Eker Pepee Sütlü Muzlu Puding ve Eker Pepee Sütlü Çikolatalı Pudingler,içeriği ve lezzeti ile fark yaratıyor.

Süt ve sütlü ürünleri konusundatüketicilerini 36 yıldır kalite ve tazelikle buluşturan Eker, çocuklara keyifle süt ve süt ürünleri tüketmealışkanlığı kazandırmak hedefi ile yola çıktığı ürünlerini Eker Süt Ürünleri AŞGenel Müdürü Ahmet Eker, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nevra Eker vePepee'nin yaratıcısı Ayşe Şule Bilgiç'in katılımı ile gerçekleşen bir basıntoplantısı ile duyurdu.

Toplantı öncesi Pepee fanı 10çocuğa sporu ve yelken sevdasını aşılamak için tekne gezisi de düzenleyen AhmetEker, yeni gelecek neslin dengeli ve sağlıklı beslenmesinin önemine dikkatçekti.

Çocukların ve annelerinsevgilisi, çizgi film bölümleriyle Türk çocuklarına süt içmeyi sevdiren DüşyeriÇizgi Film Stüdyosu'nun ilk çizgi filmi olan Pepee'nin de çocuklara bu konudada örnek olduğunu ifade eden Ahmet Eker, Pepee ambalajlı süt ve pudinglerikendisinin ve çocuklarının da severek tükettiğini söyledi.

Bir ay önce ikinci çocuğunudünyaya getiren Nevra Eker, yaptığı sunumda sürekli kendini geliştiren veyeniliklerle sektöründe fark yaratan bir firma olmak için çalıştıklarınıvurguladı. Kendisinin de anne olduğunu hatırlatarak, çocukların kalite ve güvenile tamamen doğal ve katkısız ürünlere ulaşması için bu pazara girdikleriniifade eden Nevra Eker, her gün düzenli olarak 2 bardak süt tüketmeninçocukların bedensel ve zihinsel gelişimine sağladığı katkının altınıçizdi.

"Eker, Pepee için çok doğru bir adres oldu"

"Düşyeri olarak lisanslıürünlerimizi çocuklarımıza sunmadan önce ekip olarak kendi çocuklarımızasunabileceğimiz özende yapılmış olmalarına çok önem veriyoruz ve annesüzgecimizden geçemeyen ürünleri hiçbir şekilde onaylamıyoruz" diyen Pepee'ninyaratıcısı ve senaristi Ayşe Şule Bilgiç "Bu bakış açımızda, Eker; üretimkoşulları, ürün kalitesi ve çocuklar için oluşturduğu doğru iletişimiyle Pepeeiçin çok doğru bir adres oldu. Çocukların mutlu olması bizim için en büyükbaşarı, yanı sıra bu yeni iş birlikteliğimizin çok verimli ve uzun ömürlüolacağına inanıyorum" dedi.

Eker Pepee çikolatalı süt vepudingler; çocukların yanı sıra içindeki çocuğu kaybetmeyen büyüklerin de yenigözdesi olacak…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eker, Pepee'li Yeni Ürünlerini Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement