Ekipler Hastalanan "İrem"Ler İçin Seferber Oldu - Son Dakika
Güncel

Ekipler Hastalanan "İrem"Ler İçin Seferber Oldu

Ordu'da etkili olan kar nedeniyle yolu kapanan mahallelerde rahatsızlanan "İrem" ismindeki iki çocuk, yaklaşık 3,5 saatlik çalışmanın ardından hastaneye kaldırıldı.

26.01.2018 16:42

Ordu'da etkili olan kar nedeniyle yolu kapanan mahallelerde rahatsızlanan "İrem" ismindeki iki çocuk, yaklaşık 3,5 saatlik çalışmanın ardından hastaneye kaldırıldı.

Yüksek ateş şikayetleri bulunan Çaybaşı ilçesine bağlı İlküvez Mahallesi'nde yaşayan 3 yaşındaki İrem Karayiğit ile Taşkesiği Mahallesi'nde ikamet eden 5 yaşındaki İrem Güleç'in aileleri, durumu 112 acil sağlık ekiplerine bildirdi.

Sağlık ekipleri, kardan dolayı kapalı mahalle yollarının açılması için Ordu Büyükşehir Belediyesi ekiplerinden destek istedi.

Her iki mahalleye giden belediye ekipleri, yaklaşık 3,5 saatlik çalışmayla yolların açılmasını sağladı.

Evlerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ilçedeki hastaneye kaldırılan çocuklar, tedavi altına alındı.

Öte yandan, il genelinde ortalama kar kalınlığı 38 santimetre oldu. Ekipler kapalı mahalle yollarının açılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ekipler Hastalanan 'İrem'Ler İçin Seferber Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement