CHP ve MHP'nin cumhurbaşkanı adayı olarak önerdiği Ekmeleddin İhsanoğlu, siyasi parti temsilcileriyle görüşmek üzere Ankara'ya gitti.
Atatürk Havalimanı'na gelen İhsanoğlu, gazetecilerin soruları üzerine, Ankara'da, Meclis'te grubu bulunan ve bulunmayan siyasi partilerle görüşmeleri olacağını söyledi.
"Başbakan Erdoğan ile randevu talebinizle ilgili bir gelişme var mı?" sorusuna İhsanoğlu, "Bana yeni bir gelişme haberi gelmedi ama biz talep ettik" yanıtını verdi.
İhsanoğlu, "Seçim çalışmalarınızı nasıl finanse edeceksiniz?" sorusuna karşılık da kanuna göre bağışların alınacağını belirterek, adaylığı kesinleştiğinde bu bağış sisteminin kanunlarda ifade edildiği şekilde gerçekleşeceğini dile getirdi.
Ekmeleddin İhsanoğlu, gelişmelerden basını bilgilendireceğini de sözlerine ekledi. - İstanbul
Son Dakika › Güncel › Ekmeleddin İhsanoğlu, Ankara'ya Gitti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.