Ekrem Ayar Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Ekrem Ayar Seçim Sonuçları

Ekrem Ayar Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde İyi Parti MARDİN KIZILTEPE belediye başkan adayı olan Ekrem Ayar isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart seçimlerinde İyi Parti MARDİN KIZILTEPE belediye başkan adayı olan Ekrem Ayar isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. MARDİN KIZILTEPE ilçesinde toplam 8 aday ile yarışan Ekrem Ayar isimli İyi Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde İyi Parti MARDİN KIZILTEPE adayı Ekrem Ayar kimdir? İyi Parti MARDİN KIZILTEPE adayı Ekrem Ayar yüzde kaç oy aldı?

Ekrem Ayar Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti MARDİN KIZILTEPE belediye başkan adayı olarak gösterilen Ekrem Ayar KIZILTEPE ilçesinde % 1,10 oranında oy almıştır. KIZILTEPE ilçesinde % 1,10 oranında oy olan Ekrem Ayar adlı İyi Parti adayı toplamda 1.233 adet oy sayısına ulaştı.

MARDİN KIZILTEPE ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Ekrem Ayar Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement