Elazığ'da Yolcu Minibüsüne Saldırı İddiası - Son Dakika
Güncel

Elazığ'da Yolcu Minibüsüne Saldırı İddiası

Elazığ'da yolcu minibüsüne silah, taş ve palayla saldırdıkları iddia edilen 6 kişi gözaltına alındı.

22.09.2016 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'da yolcu minibüsüne silah, taş ve palayla saldırdıkları iddia edilen 6 kişi gözaltına alındı.

İddiaya göre, kent merkezi ve Sanayi Mahallesi arasında çalışan Aykut Demirkıran'ın kullandığı 23 M 0019 plakalı minibüse içerisinde yolcu bulunduğu sırada 6 kişi silah, sopa ve palayla saldırdı.

Saldırıda minibüsün camları kırılırken, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kaçan 6 zanlıyı gözaltına aldı.

Sanayi Siteler Minibüs Durağı Kooperatifi Başkan Vekili Mehmet Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, Elazığ Belediyesi Trafik Komisyonu tarafından alınan kararla kendilerine verilen Doğu Garajı güzergahının Karşıyaka hattının minibüs şoförleri tarafından ihlal edildiğini savundu.

Konuyla ilgili belediyeye, emniyete ve savcılığa şikayette bulunduklarını ifade eden Çelik, şöyle devam etti:

"Hakkımızı aramamıza, dilekçe vermemize rağmen şu ana kadar herhangi bir çözümle karşılaşmadık. Son olarak bir arkadaşımız 'Artık bizim durağımıza gelip gitmeyin, hakkımızı yemeyin' diye tehdit ile karşılaştı. Bugün silahlı saldırıya uğradı. Minibüsün içerisinde müşteri varken silahlı saldırı oldu. Allaha şükür can kaybı olmadı. Bu konuyla ilgili yetkili mercilerin gereken işlemleri yapmasını arzu ediyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Elazığ'da Yolcu Minibüsüne Saldırı İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement