Elazığ Yaşlı Çifti Darp Edip, 15 Bin Liralık Altınları Alan 2 Kişiden Biri Kaçtı, Biri Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Elazığ Yaşlı Çifti Darp Edip, 15 Bin Liralık Altınları Alan 2 Kişiden Biri Kaçtı, Biri Yakalandı

Elazığ'da, medyumluk yapan Hasan Öztürk ve eşini kandırıp darp ederek 15 bin liralık altın ve ziynet eşyalarını alan 2 kişiden birini yakalarken, diğeri ise kayıplara karıştı.

09.07.2018 19:48

Elazığ'da, medyumluk yapan Hasan Öztürk ve eşini kandırıp darp ederek 15 bin liralık altın ve ziynet eşyalarını alan 2 kişiden birini yakalarken, diğeri ise kayıplara karıştı. Polis, güvenlik kamerasından kimliğini tespit ettiği zanlıyı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Merkez Mustafa Paşa mahallesi Fikret sokakta medyumluk yapan 60 yaşındaki Hasan Öztük'ün dün akşam saat 22.30'da evine gelen kimliği belirsiz 2 kişi, "Eşimle aram bozuk. Sizi önerdiler, bize yardım edin" diyerek yardım istedi. Yaklaşık 5 dakika oturduktan sonra Hasan Öztürk ile birlikte medyumluk yaptığı işyerine giden şüpheli 2 kişi, burada Hasan Öztürk'ü darp edip ellerini ve ayaklarını bağlayarak, evine geri döndü. Aldıkları evin anahtarı ile kapıyı kolayca açan şüpheliler, Hasan Öztürk'ün eşi Fatma Öztürk'ü de darp etti. Bu sırada işyerinde elleri ve kolları bağlı olan Hasan Öztürk, kendi çabaları ile ipten kurtularak mahalle sakinlerine haber vererek yardım istedi. Mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine polis ekipleri, Hasan Öztürk'ün damadı ile birlikte kontrol amaçlı eve gitti. Evde alıkonulan Fatma Öztürk'ün, "Beni öldürüyorlar, yetişin" diye bağırmaya başlaması üzerine polisler, bir şüpheliyi kaçamadan etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Şüphelilerden biri de evdeki 15 bin lira değerinde olduğu belirtilen altın ve ziynet eşyasını alarak, polis ekipleri gelmeden kaçtığı öğrenildi.

Darp edilen Fatma Öztürk, olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Darp edilen Fatma Öztürk, yaşadıklarını anlatırken, "Aşam saat 22.30 civarında eve geldiler. 5 dakika oturdular, sonra eşimle dükkana gittiler. Orada eşimin ağzını bantlıyorlar, ellerini bağlıyorlar ve tuvalete kilitliyorlar. Daha sonra eşimin anahtarını alıp eve geldiler. 'Konuşma kadın, konuşursan seni öldüreceğiz' dediler. Daha sonra yarım saat kadar beni darp ettiler. Sonra bileziğimi, boynumdaki zincirimi, küpemi, yüzüğümü ve 3 tane telefonumuzu alarak kaçıp gittiler" dedi.

Darp edildiği esnada telefonunundan arandığını belirten Öztürk, "Hırsızlar şiddete devam ederken o sırada telefonumdan beni aradılar yani telefon çaldı. Telefon sesini duyan bir şüpheli altınları, eşimin çantasını alarak kaçtı. Kaçtıktan 5 dakika sonra damadım ve polisler eve geldi. İkinci şüpheli ise, 'Seni öldüremedik ama öldürmek için gelmiştik. Öldürseydik daha memnun olacağız' dedi. Ben de suçum ne dedim. 'Hiç bir suçun yok. Kocan insanlardan para sömürüyor' diye karşılık verdi. O sırada polisler yakaladı. Bir tanesi de kaçıp gitmişti zaten" diye konuştu.

Kimliği belirlenen diğer şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ederken, kadını darp eden 2 kişinin binaya gelişi, devamında polis ve sağlık ekiplerinin binaya gelişi saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kayıt altına alındı.

Elazığ Yaşlı Çifti Darp Edip, 15 Bin Liralık Altınları Alan 2 Kişiden Biri Kaçtı, Biri Yakalandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ Yaşlı Çifti Darp Edip, 15 Bin Liralık Altınları Alan 2 Kişiden Biri Kaçtı, Biri Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement