Elazığsporlu Futbolcu Kutlamalarda Evlilik Teklifi Yaptı - Son Dakika
Güncel

Elazığsporlu Futbolcu Kutlamalarda Evlilik Teklifi Yaptı

Elazığsporlu Futbolcu Kutlamalarda Evlilik Teklifi Yaptı

Süper Lige çıkan Elazığspor' da şampiyonluk kutlaması yapıldı.

10.05.2012 10:30

Süper Lige çıkan Elazığspor' da şampiyonluk kutlaması yapıldı. Atatürk stadında yapılan kutlamalarda Elazığ'lı sanatçılar Oktay Göktürk,Ömer Danış ve Bülent Serttaş sahne aldılar. Elazığ Belediyesi Mehter takımının stadı gezmesiyle başlayan kutlamalarda şampiyonluğun bir süre önce cezaevine giren Elazığ'lı eski İçişleri ve Adalet Bakanı Mehmet Ağar'a hediye edildiği açıklandı.Kutlamalar sırasında futbolcu Ozan'ın sevgilisine evlilik teklifi yapması gecenin en güzel sürprizi oldu.

Elazığ Atatürk stadyumundaki Elazığspor'un şampiyonluk kutlamaları, Mehter takımının gösterisi ilme başladı. Kuran-ı Kerim' in okunmasından sonra konuşan Kulüp başkanı Selçuk Öztürk, şampiyonluğa dağ gibi sorunları açarak geldiklerini söyledi. Başkan Öztürk, Elazığspor'un bacasız bir fabrika olduğunu bunun için Elazığ'lı iş adamalarından destek istediklerini ifade ederek, kazandıkları şampiyonluğu da Mehmet Ağar'a hediye ettiklerini söyledi. Daha sonra Elazığspor'u şampiyonluğa taşıyan futbolcu ve teknik heyet çiçeklerle sahneye davet edildi. Teknik Direktör Bülent Uygun sahneden protokol ve taraftarları asker selamıyla selamlayınca futbolcuların tümü asker selamı verdi. Futbolcular adına bir konuşma yapan Mehmet Ozan ve Tahta İşleyen,şampiyonluğun isimli futbolcularla değil yürekli futbolcularla tüm Türkiye'ye gösterdiklerini söyledi.

KUTLAMALARDA EVLİLİK TEKLİFİ YAPTI

Futbolcu Ozan, kutlamalara sevgilisi ile geldiğini söyleyerek sahnede diz çöküp, Hepinizin huzurunda söylüyorum. Melike benimle evlenir misin diye selendi. Seyircilerden hep birlikte, Evet yanıtı gelince Ozan, şeref tribününe giderek sevgilisi Melike'yi elinden tutup sahneye getirdi. Program sunucu Fatih Çakar da sahnede temsli bir nikah kıydı.

Elazığspor kulüp başkanı Selçuk Öztürk kupayı futbolculara vererek teşekkür etti. Elazığ Valisi Muammer Erol, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Ali Şekerdağ ve Emniyet Müdürü Ayhan Buran'a futbolcuların imzalı formaları verildi.

Geceye katılan Elazığ'lı sanatçılar Oktay Göktürk, Ömer Danış ve Bülent Serttaş, şampiyonluk kutlamalarında hemşehrilerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığsporlu Futbolcu Kutlamalarda Evlilik Teklifi Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement