Elçi'ye Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Güncel

Elçi'ye Teşekkür Plaketi

Elçi\'ye Teşekkür Plaketi

TkMM Diyarbakır Koordinatörü Eyüphan Kaya, DkMM'ye desteğinden dolayı Diyarbakır Barosu Başkanı Av. Tahir Elçi'ye teşekkür plaketi verdi.

15.08.2014 21:39

TkMM Diyarbakır Koordinatörü Eyüphan Kaya, DkMM'ye desteğinden dolayı Diyarbakır Barosu Başkanı Av. Tahir Elçi'ye teşekkür plaketi verdi.

DkMM Koordinatörü Eyüphan Kaya, hem bireysel hem de Baro Başkanı olarak DkMM'ye verdikleri desten dolayı Av.Tahir Elçi'ye teşekkür ederek, "İhtiyaç duyduğumuz her anda sizi yanımızda gördük, bundan sonra da katkılarınızı bekleriz"dedi.

Baro Başkanı Av. Tahir Elçi ise DkMM'nin Diyarbakır için bir istişare meclisi niteliğini taşıdığını ifade ederek, "DkMM'ye katkıda bulunmak boynumuzun borcudur, ne zaman ihtiyaç olursa, meclisimiz için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız" diye konuştu.

DkMM İstişare üyesi Av. Muhammed Akar da, "Hem Sayın Elçi'nin hem de Sayın Kaya'nın DkMM'ye verdiğiniz emek takdire şayandır. Ben de bir istişare üyesi olarak sizi tebrik ediyorum. Şehrimizin DkMM gibi özgür düşünce platformu olup her ay fikrimizi TBMM'sine taşıyan bu oluşuma ihtiyacımız var. DkMM'nin daimi katılımcısıyım her katıldığımda hem katkı yapıyor, hem de farklı düşünen insanlarla bir araya geldiğimden dolayı mutlu oluyorum" şeklinde konuştu

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Elçi'ye Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement