Elektrik Teknisyenleri Akıma Kapıldı: 1'i Ağır 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Elektrik Teknisyenleri Akıma Kapıldı: 1'i Ağır 3 Yaralı

Elektrik Teknisyenleri Akıma Kapıldı: 1\'i Ağır 3 Yaralı

Konya'da Medaş'da görevli 3 elektrik teknisyeni, arıza tespiti yapmak için girdikleri elektrik dağıtım merkezindeki santralde akıma kapılarak yaralandı.

08.01.2016 11:40  Güncelleme: 12:24

Konya'da 3 elektrik teknisyeni, arıza tespiti için girdikleri elektrik dağıtım merkezindeki santralde akıma kapıldı. Teknisyenlerden birinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

ELEKTRİK SANTRALİNE GİRDİLER

Olay, geçen Çarşamba günü saat 17.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesindeki elektrik dağıtım merkezinde meydana geldi. Medaş'da çalışan elektrik teknisyenleri Yavuz Selim Deveci, Halis Demir ve Çetin Erik, yeraltındaki hatta arızayı tespit etmek için elektrik dağıtım merkezindeki santrale girdi.

ARKADAŞLARI AMBULANS ÇAĞIRDI

Arızaya tespit etmeye çalışan 3 teknisyen akıma kapıldı. Yaralanan 3 teknisyen, durumu fark eden mesai arkadaşları tarafından çağrılan ambulanslarla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde kaldırıldı.

İKİ TEKNİSYEN TABURCU EDİLDİ

Olayda yüzünde ve başında yanıklar oluşan Deveci ile yüzünden yaralanan Demir, hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Vücudunun büyük bir bölümünde yanıklar oluşan Çetin Erik ise hastanedeki ilk müdahalesinin ardından Ankara Numune Hastanesi'ne oradan da Başkent Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Yanık Tedavi Ünitesi'nde tedavi altına alınan Erik'in durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA

Medaş'tan, sosyal paylaşım sitesi üzerinden olayla ilgili yapılan açıklamada, "3 arkadaşımız yüksek akıma kapılarak yaralanmıştır. 2 arkadaşımız tedavilerinin ardından taburcu olurken, 1 arkadaşımızın tedavisine Ankara'da devam edilmektedir. Kendilerine acil şifalar diliyoruz" denildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elektrik Teknisyenleri Akıma Kapıldı: 1'i Ağır 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • faili mecul: yavrum elin iste gözün oynarsa olsun oluru dir en tepesinde de olsan sen hiç birsenden korkmasın korkusuz kormazsin 0 1 Yanıtla
  • Konya : Gecmis olsun Allah sifalar versin 1 0 Yanıtla

Advertisement