Elvin Hoxha Ganiyev AKM'de Konser Verdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Elvin Hoxha Ganiyev AKM'de Konser Verdi

Elvin Hoxha Ganiyev AKM\'de Konser Verdi
14.04.2026 21:38

Keman sanatçısı Ganiyev, İstanbul Filarmoni Orkestrası ile 'Mum Işığında Senfonik Gala' konserini sundu.

Keman sanatçısı Elvin Hoxha Ganiyev, İstanbul Filarmoni Orkestrası eşliğinde Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Türk Telekom Opera Salonu'nda konser verdi.

"Mum Işığında Senfonik Gala" konseri, sanatçıyı 3000 mumun aydınlattığı sahnede seyirciyle buluşturdu.

İstanbul Filarmoni Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Tuna, konser öncesi yaptığı konuşmada, 80 yıldır bir geleneği yaşatmaya çalıştıklarını belirterek, "Türkiye'de çok sesli müziği yaşatma gayretindeyiz. Çabalarımızın somut bir örneğini sizinle paylaşıyoruz bu gece." dedi.

Konserin ilk bölümünde sahne alan Ganiyev, orkestra ile Jean Sibelius'un zorlu eserlerinden "Re minör Keman Konçertosu"nu icra etti.

Şef Orçun Orçunsel yönetimindeki orkestra, gecenin ikinci bölümünde Nikolay Rimsky-Korsakov'un başyapıtı "Şehrazad op.35" eserini yorumladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Elvin Hoxha Ganiyev AKM'de Konser Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement