Emıtt'te Erzurumlulara Selami Altınok Sürprizi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Emıtt'te Erzurumlulara Selami Altınok Sürprizi

Emıtt\'te Erzurumlulara Selami Altınok Sürprizi
30.01.2014 17:04

Kış turizminin gözde kentlerinden Erzurum, Türkiye’nin en büyük turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT) katıldı.

Kış turizminin gözde kentlerinden Erzurum, Türkiye'nin en büyük turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) katıldı. Erzurumlu olan İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok da memleketinin standını ziyaret etti.

Erzurumlular, TÜYAP'ta 18. kez düzenlenen EMITT'te yerini aldı. Erzurum Dadaş Barı eşliğinde yöresel kıyafetlerini ve yiyeceklerini tanıtan Erzurumlular, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok'un sürpriziyle karşılaştı. Kendisinin de Erzurumlu olduğunu belirten Altınok, "Çok güzel bir çalışma yapmışlar. Sonunda da güzel bir şey ortaya çıkmış. Kültürlerimizi bu şekilde daha iyi tanıtıyorlar" diyerek stantta emeği geçenlere teşekkür etti.

Fuarı çok zengin gördüğünü dile getiren Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak da, "Diğer iller içerisinde baktığımızda standımız çok güzel duruyor. Çitte minarelerimizi, yöresel kıyafetlerimizi tanıttığımız kadarıyla tanıtmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Ardından Vali Altıparmak ve Altınok, Erzurum'un meşhur kadayıf dolmasını tattı.

2 Şubat 2014 tarihine kadar açık kalacak fuarda şehirlerin kültürleri tanıtılacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Emıtt'te Erzurumlulara Selami Altınok Sürprizi - Son Dakika


Advertisement