Emniyet Binası Önünde Resmi Tören - Son Dakika
Güncel

Emniyet Binası Önünde Resmi Tören

Emniyet Binası Önünde Resmi Tören

Beykoz'daki helikopter kazasında şehit olan Ragıp Ali Bilgen, Murat Güçlü ile M. Oray Sarıçay, için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki hizmet binası önünde resmi tören yapılacak.

21.05.2011 01:25

Beykoz'daki helikopter kazasında şehit olan Bilgi İşlem Şube Müdürü Ragıp Ali Bilgen, ikinci pilot komiser Murat Güçlü ile THY'de pilot adayı olan M. Oray Sarıçay, için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki hizmet binası önünde resmi tören yapılacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezi, telsiz anonsuyla, kazayı yaralı olarak atlatan ve tedavisi süren Havacılıktan sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Kemal Özdemir'in sağlık durumunu aktardıktan sonra, şehit olan Bilgi İşlem Şube Müdürü Ragıp Ali Bilgen, ikinci pilot komiser Murat Güçlü ile THY'de pilot adayı olan M. Oray Sarıçay, için yapılacak resmi töreni ilan etti. Şehitlerin ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı dileyen haber merkezi törenin saat 14. 00'te İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki hizmet binası önünde yapılacağını belirtti. - İstanbul/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Emniyet Binası Önünde Resmi Tören - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement