Emniyet Müdürlüğü'ne Dinamit Atmaya Çalışırken Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Emniyet Müdürlüğü'ne Dinamit Atmaya Çalışırken Yakalandı

Trabzon'un Araklı İlçesi'nde, Emniyet Müdürlüğü binasına dinamit lokumu atmaya hazırlandığı iddia edilen 16 yaşındaki M.D.yakalandı.8 suçtan kaydı bulunan M.D.'nin üzerinde dinamit lokumu ve çakmak bulundu.

29.01.2013 12:36

Trabzon'un Araklı İlçesi'nde, Emniyet Müdürlüğü binasına dinamit lokumu atmaya hazırlandığı iddia edilen 16 yaşındaki M.D. yakalandı. 8 suçtan kaydı bulunan M.D.'nin üzerinde dinamit lokumu ve çakmak bulundu.

Dün gece geç saatlerde Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan nöbetçi polisler, hareketlerinden şüphelendikleri M.D.'yi gözaltına aldı. Yapılan ilk inceleme sonrasında, hırsızlık gibi 8 suçtan kaydı olduğu belirlenen M.D.'nin üzerinde bir dinamit lokumu ile bir çakmak ele geçirildi. Sorgulama sonrasında M.D.'yi Emniyet Müdürlüğü'ne dinamit atmaya azmettirdiği ileri sürülen Y.A. da yakalanarak gözaltına alındı. M.D.'nin evinde yapılan aramada 7.65 çapında ruhsatsız tabanca bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Konuyla ilgili bilgi veren Trabzon Valisi Recep Kızılcık, olayın terör eylemi olmadığını söyledi. - Trabzon/ Araklı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Emniyet Müdürlüğü'ne Dinamit Atmaya Çalışırken Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement