Emniyet Müdürünün Elinden 1 Yıl Önce Muhabir, Şimdi Polis Olarak Pasta Yedi (2) - Son Dakika
Son Dakika Logo

Emniyet Müdürünün Elinden 1 Yıl Önce Muhabir, Şimdi Polis Olarak Pasta Yedi (2)

Emniyet Müdürünün Elinden 1 Yıl Önce Muhabir, Şimdi Polis Olarak Pasta Yedi (2)
10.04.2019 12:16

İL EMNİYET MÜDÜRÜ, KARŞISINDA GÖRÜNCE ŞAŞIRMIŞDenizli'de, 1 yıl arayla önce muhabir sonra polis memuru olarak 'Polis Haftası' programına katılan Mehmet Ali İlnem, herkesin dikkatini çekti.

İL EMNİYET MÜDÜRÜ, KARŞISINDA GÖRÜNCE ŞAŞIRMIŞ

Denizli'de, 1 yıl arayla önce muhabir sonra polis memuru olarak 'Polis Haftası' programına katılan Mehmet Ali İlnem, herkesin dikkatini çekti. Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, daha önce muhabir olarak bildiği İlnem'i 1 sene sonra karşısında polis olarak görünce şaşırdığını belirterek, "Polislik mesleğine olan ilgisini biliyorduk. Muhabirken, emniyetin haberlerini yapan bir arkadaşımızdı. Günün birinde polis olarak karşıma gelince şaşırmıştım. Polis olacağından haberim yoktu. Hem şaşırdım hem de sevindim. İletişim fakültesini bitirmiş, altyapısı olan, halkla ilişkileri iyi olan bir kardeşimizin polis olması önemlidir. Bu örneklerin önümüzdeki süreçte artacağına inanıyorum" diye konuştu.

Polis memuru Mehmet Ali İlnem ise bir süre muhabir olarak çalıştığını anlatarak, "Geçen yıl Polis Haftası kutlamalarını haber yapmıştım. Müdürüm de bana muhabir olarak pasta ikramında bulunmuştu. 1 yılın ardından çocukluk hayalim olan polislik mesleğine kavuştum. 4 aylık polis memuruyum. Bu yılki törenlerde polis memuru olarak görev aldım. Müdürümden tekrar pasta yedim" dedi.

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ,

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Emniyet Müdürünün Elinden 1 Yıl Önce Muhabir, Şimdi Polis Olarak Pasta Yedi (2) - Son Dakika


Advertisement